Skanska

Arbetsledare Väg och Anläggning – Slussen Stockholm

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.
Framtidens Slussen blir en effektiv och trygg knutpunkt för gående, cyklister och kollektivtrafik. Det ska också bli en av Stockholms mest attraktiva mötesplatser med parkliv, nöjen och kultur, restauranger och caféer. 
Arbetet är i full gång sedan två och ett halvt år tillbaka. Nu behöver vi förstärka teamet med en arbetsledare till Slussen.


Du är trygg i ditt arbete och söker nya utmaningar 

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom området. Du känner dig trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke. 

Arbetet består av att leda vår produktion mot uppsatta mål med fokus på bl a arbetsmiljö, kvalitet och lönsamhet. Vi arbetar med alla förekommande mark- och anläggningsarbeten så som schakter, rörläggning, vägbyggnation och finplanering. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. 

Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna 

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från byggbranschen alternativt yrkesarbetarbakgrund med arbetsledarerfarenhet.

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att får saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. 

Dagliga resor till och från arbetet förekommer. 

Tillträde så snart som möjligt. 

Ansök idag 

eller senast 2019-06-23 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. 
Har du frågor? Kontakta rekryterande chef Kajsa Hedskog på telefon 010-448 03 46

Välkommen med din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Väg och Anläggning – Slussen Stockholm