Skanska

Arbetsledare till Väg och anläggning - Stockholm

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu två arbetsledare till vårt distrikt Birka, ett av våra markdistrikt som präglas av engagemang, delaktighet samt hög medarbetartrivsel. Vi arbetar med rörläggning och de flesta andra förekommande mark och anläggningsarbeten.

 

Som arbetsledare hos oss ansvarar du för att styra och leda den dagliga produktionen i projektet mot uppsatta mål med fokus på bl a produktivitet, arbetsmiljö, kvalité och lönsamhet. Du har täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att finna de rätta lösningarna i projekten.

 

I rollen som arbetsledare är det av stor vikt att du, förutom teknisk kunskap inom ditt område, även besitter goda ledaregenskaper. Som ledare i projektet är din främsta uppgift att få ihop ett framgångsrikt lag och motivera ditt team att nå gemensamma mål.

 

Bland dina erfarenheter ser vi att du har med dig:

- En byggteknisk högskoleexamen eller har tillägnat dig motsvarande kunskaper på annat sätt.

- Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som arbetsledare i väg- och anläggningsprojekt.

 

Som person är du positiv och ser möjligheter istället för hinder. För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar till teamets trivsel. Du är driven och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare.

 

Som vi nämnde i inledningen gäller denna rekrytering 2 tjänster, varav man i den ena kommer arbeta mestadels i norra Stockholm och i den andra mestadels i södra Stockholm. Du meddelar oss var du helst arbetar via en urvalsfråga när du ansöker.

 

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev via länken senast 2022-12-04.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Strömberg, distriktschef: 010-448 06 95.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare till Väg och anläggning - Stockholm