Skanska

Arbetsledare Skanska IME - Norrbotten

Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) utför byggprojekt hos industrikunder – främst i norra Sverige, från Norduppland och norrut. IME har sitt ursprung i tung industri och uppdragen är främst inom processindustri, gruvindustri och energianläggningar samt även en del komplicerade stål- och betongarbeten utanför traditionell industri.

 

Det är en omvälvande industriell utveckling som nu tar form i norra Sverige. Investeringsplanerna för ny svensk grön industri är på historiska nivåer. Skanska IME kommer att vara med på denna resa!

 

Till våra industriprojekt i Norrbotten söker vi nu

 

Driftig och lösningsorienterad arbetsledare

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen på ett effektfullt sätt ute på våra projekt. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag och säkerställa att produktionen styrs i enlighet med upprättade planer och enligt de lagar, regler och riktlinjer som finns kring arbetsmiljö och säkerhet.

 

I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Andra arbetsuppgifter kan vara att:

• Upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och säkerställa att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt

• Upprätta och stämma av tidplaner

• Stämma av del av budgeten

• Leda hantverkare och underentreprenörer

• Styra mot uppsatta lönsamhetsmål

• Utföra dagliga avstämningar och uppföljningar.

 

Hos oss på Skanska får du möjligheten att arbeta i spännande miljöer i ett modernt, värderingsstyrt företag som fokuserar på hållbar samhällsutveckling.

 

Den vi söker brinner för produktionen

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda teamet till att producera med hög produktivitet och kvalitet. Du har mångårig erfarenhet inom branschen, stor produktionskunskap och du är van att arbeta i en arbetsledande roll.

 

Som person är du trygg, tydlig och strukturerad och du har förmågan att få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål.

 

Att se möjligheter och hitta de rätta lösningarna i projekten är något du är bra på.

 

Vi behöver din ansökan senast 4 december!

Men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningarna. Du söker genom att bifoga CV och ett personligt brev.

 

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Erik Berntson på 010-448 97 98.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 december . Arbetsort : Norrbotten . Publicerat : 15 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Skanska IME - Norrbotten