Skanska

Arbetsledare Region Special - Stockholm

Region Special är en av Skanska Sveriges regioner inom området Väg och Anläggning. Vi är specialister inom områdena grundläggning, schakt och transport samt losshållning. Vår verksamhet kännetecknas av komplexa projekt, avancerad problemlösning samt stora maskiner.

 

Den främsta tillgången hos oss är våra kompetenta medarbetare. Om du börjar hos oss kommer vi att erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling.

 

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning.

 

Det händer mycket i Stockholmsregionen och vi behöver förstärka vårt team med en arbetsledare som vill vara delaktig i att skapa Stockholms framtid!

 

Du är en trygg ledare som gillar ordning och reda

 

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen i projektet och skapar förutsättningar för en friktionsfri produktion. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag med allt vad det innebär. Du kommer ha täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Du är engagerad, lösningsorienterad och är bra på att prioritera 

 

Vi söker dig som har en byggteknisk högskoleutbildning alternativt yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet av byggbranschen i form av arbetsledare. I denna roll är det meriterande med IWS-kompetens. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att finna de rätta lösningarna i projekten. Vidare ser vi att du är en självgående person som kan se hur vi på bästa sätt kan få den dagliga produktionen att bli så effektiv som möjligt.

 

För att trivas hos oss är det viktigt att du är intresserad av geoteknik och får energi av att lösa tekniska problem som uppstår under arbetets gång. Du ska helt enkelt tycka om att hantera det oförutsedda. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med grundläggning, men det är inget krav. Viktigt är att du har driv och energi att lära en ny del av byggbranschen. Tycker du dessutom om att arbeta med stora maskiner så är detta stället för dig.

 

Distrikt Nords projekt är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm men vi är verksamma i en större geografi så resor kan förekomma och körkort är ett krav för tjänsten.

 

Hos oss på Skanska blir du del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag samt möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling och oändliga möjligheter. Är du rätt person vill vi satsa på dig. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

Ansökan

 

Ansök redan idag eller senast 2020-05-28! Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Har du frågor är du välkommen att kontakta Erik Torstensson, Distriktschef Grundläggning Nord: 010-448 01 31 eller Jennifer Forsman, HR-administratör: 010-449 24 35.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Region Special - Stockholm