Skanska

Arbetsledare IME - Skellefteå

Vi på Skanska IME genomför branschens mest spännande byggprojekt och nu söker vi en arbetsledare som vill vara med och bygga Northvolts batterifabrik i Skellefteå. Batterifabriken kommer att tillverka litiumbatterier för användning i elbilar och för lagring av energi från våra elleverantörer. Ett framtidsprojekt som bidrar till ett fossilfritt samhälle och en bättre miljö.

Skanska IME, Industri, Miljö, Energi, utför byggprojekt hos Industrikunder – främst i norra Sverige, från Norduppland och norrut. 

Vi söker nu en arbetsledare med placering i Skellefteå

 

Vill du arbeta i branschens mest utmanande och spännande projekt? 


Vill du vara med och bygga, ett enormt datacenter, världens största testlabb för kabel, en ny rökgasrening, en kartongfabrik eller varför inte Europas första batterifabrik? 


Det är du som får det att hända i projektet

Arbetet består av att leda vår produktion mot uppsatta mål med fokus på bland annat arbetsmiljö, kvalitet och lönsamhet. 

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag och i vissa projekt samarbeta med övriga arbetsledare. 
Du är med och påverkar projekteringen och planeringen i tidiga skeden för dina arbetsmoment. Du ansvarar för framtagande av arbetsberedningar och produktionsförberedelser. Du kommer att ha täta kontakter med både underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

Du står för ordning och reda med god prioriteringsförmåga

Vi söker dig med relevant bakgrund och med några års erfarenhet av branschen. Betong klass 2 är en merit, dock inget krav. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig. Du har ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. 

Det är viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare och kan motivera dem att nå gemensamma mål. Det krävs att du delar Skanskas värderingar om en säker arbetsmiljö där vi bryr oss om både människor och miljön. Vi arbetar säkert eller inte alls och vi går aldrig förbi om vi ser någon agera riskfyllt. 

Välkommen med din ansökan - sök redan idag

Vi genomför löpande urval i denna rekrytering. Ansök senast 2019-02-24 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Hagervall 010-449 33 44 alternativt Katarina Berg HR Specialist 010-448 90 07.

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Skellefteå . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare IME - Skellefteå