Skanska

Arbetsledare Infraservice - Stockholm

Arbetsledare Infraservice- Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är 120 medarbetare över hela landet.


Nu söker vi en Arbetsledare inom anläggning med positiv syn på livet!


Som arbetsledare planerar och leder du produktionen inom driftområdet tillsammans med produktionschefen och skapar förutsättningar för en friktionsfri produktion. Din vardag består till stor del av att samordna och planera verksamheten, att hitta de bästa lösningarna för produktionen samt att driva det dagliga arbetet tillsammans med dina medarbetare. 
Du arbetar med frågor kring inre effektivitet och med säkerhet samt med löpande uppföljning av verksamheten och specifika projekt. I Stockholm utför vi mark och anläggningsarbeten i ramavtal och i samarbeten med närliggande kommuner.


Du är en driftig lagspelare med stort hjärta!


Om du ska trivas hos oss som arbetsledare behöver du vara en positiv och företagsam person med ett engagerat ledarskap. Du är bra på att bygga relationer och att få ut det bästa av dina medarbetare. Flexibilitet samt en vilja att ständigt driva saker framåt är en självklarhet för dig. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och samt ta beslut där det krävs. 

För att snabbt komma in i verksamheten behöver du ha erfarenhet från en liknande roll inom drift och underhåll i verksamheter som mark och anläggning eller kanske närliggande områden såsom trädgårdsanläggning, fastighetsskötsel, byggprojekt eller liknande. Du behöver också ha goda IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-programmen. Bra språkkunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav. 

Det är även meriterande om du har YH utbildning eller någon form av akademiskt utbildningsbakgrund. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att engagera dina medarbetare.

Välkommen till Skanska!


Sista ansökningsdag är 3 mars 2019 men vi utför löpande urval så tveka inte med din ansökan. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Engström på 010-448 10 54.

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!


Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 3 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Infraservice - Stockholm