Jurek

Ekonomiassistent till Lindskog Malmström Advokatbyrå

Arbetsbeskrivning:

För Lindskog Malmström advokatbyrå söker vi nu en ekonomiassistent med fokus på konkursbokföring. I din roll som ekonomiassistent kommer du självständigt ansvara för hela redovisningsprocessen kopplat till konkurser. Detta omfattar löpande bokföring, utbetalningar, redovisning av moms och andra skatter, avstämningar, framtagande av underlag för rapportering till myndighet samt upprättande av avslutande redovisning i konkurser. Redovisningen sker enligt konkurslagen och visst intresse för juridik tror vi därför är nödvändigt.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Löpande redovisning

• Momsredovisning

• Framtagande av underlag för myndighetsrapportering

• Upprättande av slutredovisningshandlingar i konkurser

 

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet från rollen som ekonomiassistent och vi kommer se det som meriterande om du tidigare arbetat med konkursbokföring. Du har god förståelse för redovisningstekniska frågor och är van att ha både intern och extern kontakt. För att lyckas i rollen hos Lindskog Malmström är du van att jobba mot en rad olika intressenter och trivs med ett självständigt arbete. Vidare är du strukturerad, noggrann och lägger stor vikt vid att hålla deadlines. Du trivs i ett hjälpsamt och öppet klimat och är en van användare av Excel. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en allmän visstidsanställning hos Lindskog Malmström om i första hand ett år under en kommande föräldraledighet. Vi söker dig som finns tillgänglig för start i september/oktober. Anställningen kommer att inledas med en introduktionsperiod. Du kommer att bli en del av konkursteamet. Lindskog Malmström sitter i öppna och ljusa lokaler vid Norrmalmstorg i centrala Stockholm. Tjänsten är en heltidstjänst. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Om Lindskog Malmström advokatbyrå

Lindskog Malmström Advokatbyrå erbjuder kvalitativ och engagerad rådgivning inom områdena allmän affärsjuridik, fastighets- och miljörätt, private law, obeståndsrätt samt skatterätt. Byrån har idag ca 45 medarbetare och sitter i centralt belägna lokaler vid Norrmalmstorg i Stockholm (läs gärna mer på www.lmlaw.se).

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till Lindskog Malmström Advokatbyrå