Boliden

Talent acquisition partner

Till HR avdelningen Boliden Gruvstaber

 

Våra grundläggande värderingar är; omsorg, mod och ansvar. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Hos oss har arbetsmiljöfrågor högsta prioritet. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Teknik, Affärsutveckling och Prospektering.

 

Är du en serviceinriktad person som brinner för rekrytering? Då kan detta jobb vara något för dig!

 

 

Arbetsuppgifter

Som Talent acquisition partner kommer du att stötta våra chefer i rekryteringsprocessen hela vägen från upprättande av kravprofil till slutkandidat. Du kommer även att vara delaktig i att planera och genomföra Employer Branding events, i syfte att öka Bolidens attraktionskraft som arbetsgivare.

 

I tjänsten kommer du att ha ett tätt samarbete med rekryterande chefer och andra stakeholders. Du deltar även i kontinuerlig vidareutveckling av rekryteringsprocessen samt utveckling av HR-funktionen inom Boliden.

 

Dina 4 kollegor är ett glatt, peppande och dedikerat gäng med stort engagemang. Du arbetar hos en flexibel arbetsgivare där du som enskild kan vara med och påverka i hög grad. Det händer mycket i det dagliga så du trivs bäst i en dynamisk miljö. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid 6 månader med chans till förlängning. Boliden är stationeringsort och tillträde enligt överenskommelse, dock senast december 2021. Resor i tjänsten förekommer.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser gärna att du har lämplig utbildning på universitetsnivå, inom HR eller liknande samt har några års erfarenhet av rekrytering. Du är drivande, orädd, nyfiken och gillar att nätverka. Vidare är du prestigelös, gillar ett högt tempo och ser möjligheter snarare än problem. Du tar självklart gärna egna initiativ och tycker rekrytering är det roligaste som finns.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser från ax till limpa, vilket inkluderar upprättande av kravprofil, annonsering, search, screening, intervjuer, personlighetstester och referens/bakgrundskontroller.

 

Befattningen kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Jonas Lindgren, Sektionschef Talent aqcuisition team, Boliden Gruvor, tfn 070 – 2129479. Mail: jonas.lindgren@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), tfn 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), tfn 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Janne Lindmark, Senior Talent Acquisition Partner tfn 0910-77 42 62.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 22 oktober 2021. Urval ske löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 oktober . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Talent acquisition partner