Skanska

Arbetsledare Hus Syd - Ystad/Österlen

Skanska har en lång tradition utav att vara den ledande byggentreprenören i Östra Skåne. Med kontor i Kristianstad, Ystad och Simrishamn är vi lokalt förankrade och vår personal är till största del boende i vårt verksamhetsområde. Denna lokala förankring borgar för att det finns ett hjärta och ett engagemang hos medarbetarna att verka i och att utveckla samhället i Östra Skåne och Ystad/Österlen.

 

Vi hjälper våra kunder att skapa lönsamma affärer genom lokala kontakter och med stöd av det stora bolagets fördelar. Skanska har genom sina verksamheter inte mindre än cirka 200 medarbetare verksamma i Östra Skåne. Vill du också vara en del av vår verksamhet och kunna verka där du bor, då skall du söka dig till oss. Vi söker nu en arbetsledare till någon av våra kontor på Österlen.

 

 

Vi söker en erfaren arbetsledare som är spindeln i nätet på byggarbetsplatsen.

 

Som arbetsledare på Skanska är du dagligen på plats i vår produktion där allt händer. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du arbetar även med:

 

• Upprätthålla arbetsbeskrivningar över olika byggmoment och ser till att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt.

 

• Hålla i genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och säkerhet.

 

Du är en del i vårt team och under en arbetsdag har du täta kontakter med produktionschefen, underentreprenörer, beställare och leverantörer.

 

Vi söker dig som vill vara med att vara där allt händer!

 

Vi söker dig som har ett eller flera års erfarenhet av arbetsledarrollen och då främst från husproduktion. Vi ser att du har stor kunskap inom branschen och att du är en trygg och tydlig ledare. En bakgrund som yrkesarbetare är meriterande då rollen kräver god teknisk kunskap.

 

Eftersom en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att hitta lösningar. Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Framförallt är det viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare.

 

Då du även arbetar med att beställa in varor och betala fakturor är det viktigt att du känner dig trygg i att arbeta med siffror och digitala verktyg.

 

 

Din ansökan

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Markus Hammarström 010-449 03 01 eller HR generalist Georg Espmarker, 010-449 04 49.

 

Ansök idag eller senast 4 mars 2019.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 mars . Arbetsort : Ystad . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Syd - Ystad/Österlen