Skanska

Arbetsledare Hus Syd - Malmö

På Malmös mest spännande område, ett stenkast från centralstationen, växer KAJ 306 fram. Ett intressant kvarter med robust arkitektur som förstärker den urbana känslan.14 våningar, 102 lägenheter och 5 lokaler som är miljömärka enligt Svanen.

 

Till Skanska Hus Syd söker vi dig som vill bli en del av ett större och engagerat team. Projektorganisationen sitter placerad i en inspirerande miljö. Vi har bra stödfunktioner och verktyg som får dig att lyckas i din utveckling hos oss. Nu söker vi dig som erfaren arbetsledare. Skicka in ditt CV redan idag!

 

 

Om tjänsten: 
Som arbetsledare blir din huvuduppgift att leda och coacha ditt arbetsteam i detta positiva arbetsklimat. Du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten. Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus.

 

Skanska har många intressanta projekt, ett professionellt arbetsklimat samt stora utvecklingsmöjligheter!

 

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du mångårig erfarenhet från byggbranschen, arbetsledarrollen och vara stresstålig. Du är en trygg ledare med stort intresse för människor och att kunna styra arbetsgruppen. Har du dessutom erfarenhet av murning är det ett meriterande. 

 

Kom och utvecklas med oss samt var en del i vårt härliga team.

 

Ansökan:
Ansök med ditt CV och personliga brev senast den 27 augusti. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta distriktschef Helén Larsson Riis 010 – 448 34 39. Under semesterperioden ber vi dig ha förståelse för längre svarstid.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 augusti . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Syd - Malmö