Skanska

Arbetsledare Väg och anläggning - Umeå/Skellefteå

Vi söker en arbetsledare med inriktning mot betong till vår verksamhet i Västerbotten

 

Inom Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Inom denna verksamhetsgren verkar Infrastruktur, Grundläggning och Stora Projekt som rikstäckande regioner, medan de specifika Väg och Anläggningsregionerna är geografiskt placerade.

Skanska Väg och Anläggning har som ambition att vara vägledande och en förebild inom branschen vad gäller grönt byggande och säkerhet. Vi lägger stor vikt vid att utveckla våra medarbetare för att på så sätt förbättra vår lönsamhet. 

Det är du som får det att hända i projektet

Arbetet består av att leda vår produktion mot uppsatta mål med fokus på bl a arbetsmiljö, kvalitet och lönsamhet. Vi arbetar med alla förekommande mark- och anläggningsarbeten så som betongarbeten, schakter, rörläggning, vägbyggnation och finplanering. 

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag och i vissa projekt samarbeta med övriga arbetsledare. 
Du är med och påverkar projekteringen och planeringen i tidiga skeden för dina arbetsmoment. Du ansvarar för framtagande av arbetsberedningar och produktionsförberedelser. Du kommer att ha täta kontakter med både underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

Du står för ordning och reda med god prioriteringsförmåga

Vi söker dig med relevant bakgrund och med några års erfarenhet av branschen. Betong klass 2 är en merit, dock inget krav. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig. Du har ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att få saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet. 

Det är viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare och kan motivera dem att nå gemensamma mål. Det krävs att du delar Skanskas värderingar om en säker arbetsmiljö där vi bryr oss om både människor och miljön. Vi arbetar säkert eller inte alls och vi går aldrig förbi om vi ser någon agera riskfyllt. 

Välkommen med din ansökan


Vi rekryterar löpande, men sista ansökningsdag är den 5 oktober 2018. Ansök genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. 

Har du frågor? Kontakta Sören Gustafsson, Distriktschef: 010-448 80 75 eller Ulrika Sundström, HR generalist: 010-448 74 92. 

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Skellefteå

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Väg och anläggning - Umeå/Skellefteå