Skanska

Produktionschef Hus Sydost Kalmar

Som medarbetare hos oss får du vara med och bidra till ett bättre samhälle samtidigt som du får möjlighet att bredda din yrkeskompetens.

 

Skanskas husverksamhet inriktar sig på nyproduktion av bland annat bostäder, sjukhus, kontor, laboratorier och skolor, med ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Hos Hus Sydost kommer du att tillhöra ett stabilt gäng som har roligt tillsammans. Vår verksamhet arbetar med bostadsproduktion och kommersiella fastigheter. Just nu har vi ett flertal projekt som är i uppstartskede med starkt fokus på klimat och hållbarhet. För att fortsätta att bygga hus i världsklass med högsta klimatambitioner söker vi nu förstärkning med en ytterligare produktionschef/platschef.

 

 

Med ditt inkluderande ledarskap ser vi fram emot att fortsätta överträffa våra mål!

Som produktionschef/platschef kommer du huvudsakligen att leda projekt med fokus på miljö och säkerhet samt ansvara för ­­­­relationer med kund och beställare. Du planerar och leder den dagliga verksamheten och skapar rutiner för kontinuerlig identifiering och uppföljning av arbetsmiljö- samt säkerhetsfrågor. Du har produktionsansvar för ett eller flera projekt, huvudsakligen inom bostadsproduktion och skapar därmed förutsättningar för produktionens medarbetare vad gäller utvecklingsmöjligheter och teamkänsla så att vi fortsätter att realisera vår stora potential. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat gäng som trivs tillsammans och hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

 

I jobbet ingår till exempel att

• arbeta med budgetering, prognos och uppföljning

• upprätta och uppdatera projektplan

• hantera kontrakts- och avtalsfrågor

• tillämpa och bidra till förbättring av gemensamma arbetssätt

 

 

Du kan husbyggnation och delar våra värderingar

För att vara framgångsrik i rollen som produktionschef/platschef bör du ha en stark drivkraft och hög områdeskompetens. Du har minst fem års erfarenhet av att leda personal i daglig husproduktion och kan byggprocessens alla delar inom entreprenadverksamhet. Erfarenhet av leda andra inom bostadsproduktion är starkt meriterande, likväl som goda kunskaper i ekonomi. I övrigt är du självgående, inkluderande och ansvarsfull i din yrkesroll.

 

Skanska är en arbetsplats som värdesätter och eftersträvar mångfald och vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

 

Din roll kommer att innebära mycket kontakter, och det är viktigt att du är en god representant för Skanska och delar våra värderingar i din yrkesroll, såväl som i din personlighet https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

B-körkort är ett krav.

 

 

Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-11-30.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hans-Fredrik Helldahl på telefonnummer: 010-449 54 46.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Kalmar . Publicerat : 4 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef Hus Sydost Kalmar