Skanska

Arbetsledare Hus Göteborg - Göteborg

Vi strävar efter produktion i världsklass och söker dig som är erfaren arbetsledare.

Skanskas husregion i Göteborg består av två distrikt med fokus på kommersiella fastigheter och två distrikt med fokus på bostadsbyggande. Till ett av de kommersiella distrikten söker vi nu en erfaren arbetsledare som också vill bidra till ett bättre samhälle med placering i Göteborg.

 

Du trivs i rollen som arbetsledare och vill växa vidare hos en entreprenör som kan erbjuda stimulerande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter, ansvar och engagerade arbetskamrater.

 

 

Är du vår nya arbetsledare?

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

I rollen kommer du bidra till att vi tillsammans når uppsatta mål gällande tidsplaner, inköp, ekonomi och säkerhet. Som arbetsledare ska du dessutom leda, coacha och skapa förutsättningar för egna medarbetare och underentreprenörer att nå uppsatta produktionsmål

 

Oavsett projekt är vårt mål alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda.

 

 

Du brinner för produktionen!

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda arbetslaget mot hög produktivitet och kvalitet. Som person är du målinriktad, social, organiserad och metodisk. Du har en hög motivation, du är nyfiken och vill göra skillnad.

 

Vi tror att du är har en gymnasieutbildning inom bygg- och anläggning och har du dessutom en vidareutbildning på yrkeshögskola eller likvärdigt är det ett plus i kanten. Vi ser gärna att du har jobbat som yrkesarbetare samt att du har ca 5 års erfarenhet som arbetsledare.

 

Erfarenhet av Officepaketet eller motsvarande är ett plus och intresse för digitala verktyg är en bonus.

 

 

Vi är nyfikna på dig!

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 30 november 2021. Vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Olof Peterson, 010-448 43 19.

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 10 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Göteborg - Göteborg