Skanska

Arbetsledare Eftermarknad till Hus Göteborg

Arbetsledare som bidrar till ännu nöjdare kunder

Vill du vara del av ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och säkerhet? Är du rätt person vill vi satsa på dig! Vi tror att nöjda medarbetare som trivs leder till fortsatt framgång på marknaden.
Skanskas husverksamhet i Göteborg har många spännande pågående projekt nu bl a Nordens högsta kontor Citygate, Högsbo specialistsjukhus och bostadskvarteret Makrillen. Vår verksamhet präglas av ständig utveckling och förbättring.

 

Nu vill vi i Hus Göteborg utveckla vårt arbete med eftermarknad och kvalitet ännu mer. Därför söker vi ytterligare en Arbetsledare till Gruppen för Kvalitet och Eftermarknad.

 

 

Du säkerställer högsta service och kvalitet

Vi är glada och stolta över att vara störst inom samhällsbyggnad i Sverige. Vi har många spännande kunder inom både kommersiella fastigheter samt boenden. Din roll som Arbetsledare blir att stödja våra kunder under garanti- och ansvarstiden samt att återföra erfarenheter så att våra byggprojekt kan förbättras ytterligare. Du handlägger och koordinerar kundärenden / felanmälningar och ansvarar för kvalitetsnivån och ekonomin. En viktig del i ditt arbete är att arbetsleda Servicetekniker och tillsammans med dem planera rätt åtgärder. Du ser därmed till att säkerställa att våra kunder får ytterligare mervärde under garanti- och ansvarstiden!

 

Arbetet är mycket varierande, där det ingår kontakt med kunder och underentreprenörer, samt med platschefer och hantverkare på våra byggarbetsplatser, så du kommer att få möjlighet att knyta intressanta kontakter. Du kommer att vara delaktig i kvalitetsinspektioner och har även en aktiv roll gällande erfarenhetsåterföring.

 

 

Teknikkunnig och lyhörd inför kunder och framtiden

Vi ser att du har en gymnasieutbildning kompletterat med en arbetsledarutbildning eller annan byggteknisk utbildning. Du har god kännedom inom minst ett av områdena arbetsledning, skadereglering, byggnadskonstruktion, kvalitetskontroll och/eller drift- och underhållsarbete inom fastigheter. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har flerårig arbetslivserfarenhet, gärna inom bostadsproduktion eller inom kvalitetskontroller inom byggbranschen. B-körkort är ett krav och du har god datavana.

 

Som person är du affärsmässig och lyhörd inför andras behov. Du är en stjärna på planering och samordning och har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder så som med våra underentreprenörer. Du är social, serviceinriktad och har lätt för att prioritera och skapa avgränsningar mellan uppgifter. Vidare är du en duktig problemlösare och har lätt för att arbeta självständigt som i team.

 

Ansök redan idag men senast 18 december

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Örnros, Kvalitetschef, på telefon 010-448 44 14. Vi kommer att genomföra löpande urval, så vänta inte med din ansökan!

 

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 2 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Eftermarknad till Hus Göteborg