Skanska

Arbetsledare Betong Väg och Anläggning - Stockholm

Skanska söker en erfaren Arbetsledare Betong till Slussen!

 

Framtidens Slussen blir en effektiv och trygg knutpunkt för gående, cyklister och kollektivtrafik. Det ska också bli en av Stockholms mest attraktiva mötesplatser med parkliv, nöjen och kultur, restauranger och caféer.

 

Med femdubblad kapacitet att släppa ut vatten från Mälaren till Saltsjön minskas också risken för översvämningar i Stockholm och Mälardalen. Det säkrar vattentillgången för de cirka två miljoner människor som får sitt dricksvatten från Mälaren.

 

Arbetet är i full gång och nu behöver vi förstärka teamet med en erfaren Arbetsledare Betong till Slussen. Du kommer att tillhöra Skanskas region Stora Projekt Stockholm, en specialistregion som leder och utför stora och komplexa anläggningsprojekt huvudsak i samverkan med andra regioner över hela landet. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande och säkerhet är prioriterat för oss.

 

 

Det är du som får det att hända i projektet

Som arbetsledare är du en nyckelperson i projektet. Du styr och leder den dagliga produktionen ute på vår arbetsplats som kännetecknas av stora komplexa betongkonstruktioner i innerstadsmiljö. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag och samarbeta med övriga arbetsledare.

 

Du är med och påverkar projekteringen och planeringen i tidiga skeden för dina arbetsmoment. Du ansvarar för framtagande av arbetsberedningar och produktionsförberedelser. Du kommer att ha täta kontakter med både underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

 

Vem är du?

Det är viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare och kan motivera dem att nå gemensamma mål.

 

Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att finna de rätta lösningarna i projekten. På Slussen arbetar vi digitalt utan traditionella ritningar och därför är det viktigt att du har vana av att arbeta med modellbaserat byggande.

 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett stort engagemang i arbetsmiljöfrågor. Det krävs att du delar Skanskas värderingar om en säker arbetsmiljö där vi bryr oss om både människor och miljön. Vi arbetar säkert eller inte alls och vi går aldrig förbi om vi ser någon agera riskfyllt.

 

Du har också:

• Minst 8 års erfarenhet av arbetsledning inom anläggning

• Betong klass 1 certifikat

• God datorvana, erfarenhet av Officepaketet samt vana av att arbeta i affärssystem

• Behärskar svenska och engelska

• B-Körkort

 

 

Är Slussen din nästa utmaning?

Visa gärna ditt intresse och ansök redan idag, eller senast den 30 november 2021. Din ansökan bör bestå av CV och ett personligt brev.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Max Juhlin på 010-448 10 82.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du läsa mer om vårt arbete med Slussen, titta här: http://vaxer.stockholm.se/projekt/slussen  

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 24 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Betong Väg och Anläggning - Stockholm