Skanska

Arbetsledare Infrastruktur - Stockholm

Skanska Väg- och Anläggning bygger vägar, järnvägar, tunnlar, broar, hamnar, energianläggningar, samt utför mark- och grundläggningsarbeten. 
Distrikt Infrastruktur Stockholm ingår i en region inom Skanska med verksamhet i hela Sverige. Vi står inför en växande marknad och söker fler kollegor. Distriktet driver väg-, järnvägs- och broprojekt, framförallt med Trafikverket som kund. Projekten vi jobbar med syftar till att lösa regionens trafikutmaningar och skapa en trygg och trevlig innerstadsmiljö. 

Projekten är i regel stora med ordervärden över 100 mkr och betydelsefulla för vårt framtida samhälle. 

Du är en trygg ledare som gillar ordning och reda 

Som arbetsledare inom markarbeten styr och leder du den dagliga produktionen i projektet och skapar förutsättningar för en friktionsfri produktion. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag med allt vad det innebär. Du kommer ha täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer. 

Du är engagerad, lösningsorienterad och har bra prioriteringsförmåga 

Vi söker dig som har som har minst 5 års erfarenhet inom produktion från infrastrukturprojekt, gärna projekt med Trafikverket. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att hitta de rätta lösningarna i projekten. Ekonomisk styrning är en viktig del i arbetet, vilket gör att det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet av det. Vidare ser vi att du är en självgående person som på bästa sätt kan få den dagliga produktionen att bli så effektiv som möjligt. Det är viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare och kan motivera dem att nå gemensamma mål. 

Vi vill lära känna dig! 

Ansök redan idag, eller senast 2018-05-06 genom att registrera ditt CV och personliga brev via länken. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mats Alexandersson på 010-448 16 83. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Infrastruktur - Stockholm