Skanska

Arbetsledare Asfalt Entreprenad - Stockholm

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

 

Vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial levererar olika bergprodukter samt tillverkar och lägger asfalt. Vi tar också emot, bearbetar och återanvänder schaktmassor och asfalt.

 

Nu behöver vi förstärka vårt team inom beläggning i område Stockholm Norr och söker:

Engagerad arbetsledare med passion för asfalt och mark!

 

Du kommer arbeta nära en produktionschef och tillsammans ansvarar ni för att planera och leda vår produktionsverksamhet inom asfaltutläggning och mindre markarbeten. Stort fokus ligger på säkerheten och du har ett ansvar för att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt, med en god marginal.

 

Dina arbetsuppgifter är varierande och växlar mellan praktiskt arbete ute och mer administrativa sysslor. Arbetsuppgifterna inkluderar produktionsplanering, ekonomistyrning, ledning av UE och personal, inköp samt kontinuerlig uppföljning av produktionen. Delaktighet i arbetet med kvalitet, miljö, och arbetsmiljö är en viktig och självklar del av ditt arbete.

 

Du är en beslutsam lagspelare med stort hjärta!

Du som passar som arbetsledare hos oss är en trygg, positiv och ansvarstagande person. Du har ett tydligt ledarskap och har lätt för att skapa förtroende och få med dig medarbetarna. Genom ditt driv och engagemang skapar du säkra och trivsamma arbetsplatser och du styr alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus.

 

Planering och struktur tillhör dina styrkor samtidigt som du har lätt för att lyfta blicken och se helheten. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs. Flexibilitet och eget driv har du gott om och du är inte rädd för att hugga in och hjälpa till i verksamheten om det kniper.

 

Du har också:

  • Någon form av teknisk utbildningsbakgrund, gärna med väg- och anläggningsinriktning eller motsvarande, alternativt motsvarande arbetserfarenhet
  • Goda datakunskaper och erfarenhet av Office-programmen samt viss kunskap om affärssystem, som tex C7
  • B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

 

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet från asfalt-, entreprenad- eller anläggningsbranschen är meriterande.

 

Vi behöver din ansökan senast 21 augusti!

Men vänta inte med att söka - vi arbetar löpande med ansökningarna.

 

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Johan Hugolf på 010-448 71 34.

 

Välkommen till Skanska!

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Linda Chadell | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 21 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Asfalt Entreprenad - Stockholm