Skanska

Gruppchef Skanska Teknik Bro & Anläggning - Göteborg

Skanska Teknik med 300 medarbetare är en resurs inom Skanska Sverige och vårt mål är att bidra till ökad teknisk kvalitetssäkring av våra projekt runt om i landet. Inom Skanska Teknik ingår avdelningen Anläggning och Geoteknik med 90 medarbetare där vi bidrar aktivt i Skanskas projekt med teknisk kompetens i anbuds- och detaljprojektering. Våra huvudsakliga uppdrag är inom bro-, tunnel-, hamn- och kajkonstruktion samt anläggningskonstruktion till vindkraft och industri. Vi projekterar Skanskas projekt i regionen. Just nu är stora delar av gruppen djupt engagerade med Hisingsbron och med Hamnbanan.

 

https://www.skanska.se/vart-erbjudande/produkter-och-tjanster/teknisk-spetskompetens/

 

Är du en naturlig ledare? I så fall är du vår nästa gruppchef!

 

Du är en engagerad och kommunikativ ledare som står för ett modernt och coachande ledarskap. Du har förmåga att stötta och utveckla dina medarbetare, bygga vinnande team och skapa ett klimat där människor trivs. Strukturerad, kvalitetsmedveten och beslutsmässig är ord som beskriver dig. Att skapa och vårda relationer är en av dina främsta styrkor och du har en stark vilja och drivkraft att leda verksamheten mot uppsatta mål.

 

Som gruppchef har du personalansvar för ett 20-tal medarbetare; projektörer, konstruktörer, uppdragsledare och tekniska specialister. Rollen innefattar även budget och ekonomiansvar samt Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och bidrar till avdelningens strategiska utveckling.

 

Ditt viktigaste uppdrag är att leda och inspirera teamet så att de på bästa sätt bidrar till Skanskas framgång.

 

Vem är du och vad har du gjort?

 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda människor och du är antingen civilingenjör alternativt högskoleingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet inom projektering eller utvecklingsverksamhet.

 

Din ansökan

 

Du är varmt välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 31 januari 2020.

 

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Groth, Avdelningschef Anläggning och Geoteknik, 010- 448 03 17 alternativt patrik.groth@skanska.se

 

 

Additional Information

  • Location: Göteborg, Västra Götaland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Gruppchef Skanska Teknik Bro & Anläggning - Göteborg