Skanska

Affärsutvecklare till BoKlok Syd

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Som Affärsutvecklare hos oss är du en del av ett engagerat team och ansvarar för att utveckla BoKloks bostadsprojekt främst i Småland och Blekinge samt Öland och Gotland.

 

 

Vi ser möjligheter!

I din roll som Affärsutvecklare arbetar du tidigt i värdekedjan genom att säkerställa en landbank som möjliggör framtida projekt. Du initierar affärer och genomför dessa efter godkända investeringsbeslut. Allt förvärv av mark sker för BoKloks givna produkter i enlighet med vårt koncept, som innehåller både enfamiljshus och flerfamiljshus. Våra kloka hem efterfrågas av både konsumenter samt privata och kommunala fastighetsägare - det är därför viktigt att du har med båda perspektiven i det tidiga skedet. Förvärvas mark utan färdig detaljplan driver du även planarbetet tillsammans med kommunen. Du arbetar över ett geografiskt område som i huvudsak innefattar södra Sverige, med fokus på Småland och Blekinge, med möjlighet att välja placering i något av våra regionkontor i Växjö eller Karlskrona. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att vårt marknadsområde har en kontinuerlig pipeline av nya projekt.

 

Etik- och hållbarhetsfrågor står högt på agendan

 

Vi på BoKlok har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor, och vi ser också att det är frågor som är allt viktigare för våra kunder. Som affärsutvecklare är det viktigt att vara engagerad i den långsiktiga utvecklingen på bostadsmarknaden generellt, och i dessa frågor i synnerhet. Vi vill förstå våra kunder och intressenter för att hjälpa dem nå sina mål.

 

Som Affärsutvecklare kommer du få en viktig roll i BoKloks framdrift och affär genom att bland annat:

 

• Ansvara för kunskapsöverföring, inom och mellan marknadsområden.

• Ha eget ansvar och självständighet i stora och/eller komplexa affärer/projekt.

• Nära samarbete med Skanska avseende markförvärv samt gemensam exploatering av större områden.

• Säkerställa att affärer genomförs enligt Skanskas Code of Conduct och i enlighet med gällande lagstiftning inom miljö, arbetsmiljö och säkerhet. 

• Arbeta med framtagning och förhandling av köpeavtal och andra handlingar.

• Arbeta för att nå uppställda mål avseende antal byggrätter och detaljplaner.

• Bransch- och omvärldsbevakning.

• Upprättande av kalkyler och beslutsunderlag.

 

Om dig

 

Du har en teknisk eller ekonomisk utbildning i bagaget kombinerat med minst 5 års branscherfarenhet. Som person är du affärs- och resultatorienterad. Du har gedigen kunskap om affärslandskapet i marknadsområdet, eller åtminstone stora delar av det, och dina personliga egenskaper och kontakter är nyckeln till att du lyckas i rollen. Du är väl insatt i det kommunala systemet med politiker och kommuntjänstemän och har god förmåga att driva planprocesser samt grundläggande förståelse för BBR och myndighetskrav.

 

Du kommer att rapportera till chefen för Marknadsområde Syd.

 

Vill du bli en del av vårt team? 

 

I denna rekrytering samarbetar vi med avancos. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christopher Hager, 0700 94 74 94, christopher.hager@avancos.se.

 

Välkommen med din ansökan via www.avancos.eu/open-jobs senast 7 mars. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

 

Additional Information

• Location: Karlskrona, Blekinge, Sweden

• Additional Locations: Växjö, Kronoberg, Sweden

• Schedule: Heltid

• Employee Status: Tillsvidare

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 mars . Arbetsort : Karlskrona . Publicerat : 23 februari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärsutvecklare till BoKlok Syd