Skanska

Affärspartner Hållbar Affärsutveckling

Vill du vara med och bygga ett bättre samhälle med långsiktiga värden för människa och planet? Vill du stötta Skanskas verksamhet mot klimatneutralitet 2045? Det är vårt uppdrag på Hållbar Affärsutveckling!

Nu söker vi en ny affärspartner, som ska utveckla produktionen till att blir mer hållbar, samt skapa fler och bättre hållbara affärer framöver. Dina närmaste kollegor får du inom gruppen Hållbara Affärer Anläggning, som ingår i enheten Hållbar affärsutveckling.
 

Hjälp projekt och anläggningar att se de hållbara möjligheterna 

Som affärspartner på Hållbara Affärer Anläggning kommer du jobba med fem engagerade kollegor. Vårt jobb är att stötta och driva hållbarhetsarbetet i Skanskas Väg & Anläggningsverksamhet, samt Industrial Solutions. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

-Stöd i hållbarhetsfrågor i tidiga skeden, exempelvis anbud
-Operativt stöd till produktionen i frågor som rör miljö och social hållbarhet
-Utveckla hållbara lösningar tillsammans med produktionen och dina kollegor
-Strategiskt arbete med Skanskas mål för hållbarhet
-Hålla interna utbildningar inom hållbarhet
-Stöd åt produktionen och ledning i kundmöten 

Du gillar att inspirera, kommunicera och driva utveckling

Du som söker har ett starkt engagemang för hållbarhet och drivs av att få med andra på Skanskas hållbara resa. Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med hållbarhet, gärna inom byggbransch eller industri. Har du erfarenhet av klimatfrågor inom bygg/industri, föroreningar i mark eller vatten, avfallshantering eller kemikalier är det en fördel. 
Troligen är du utbildad ingenjör, miljövetare eller motsvarande, och du vet hur man löser problem och driver hållbarhetsfrågorna framåt. På ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt leder du uppdrag inom hållbarhet och har egna idéer om hur hållbarhetsfrågor kan skapa fler och bättre affärer.

Placeringsort är Stockholm eller Göteborg. Resor i tjänsten förekommer.


Vi vill lära känna dig

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV! Vi vill ha din ansökan senast 21 oktober. Har du några frågor om rekryteringsprocessen får du gärna kontakta HR Generalist Isabella Lomnici Terenius på 010-449 27 21, och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef John Nyberg på 010-4480725 eller john.nyberg@skanska.se


Välkommen till Skanska!
Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärspartner Hållbar Affärsutveckling