Skanska

Affärsutvecklare Projektutveckling Kommersiellt - Stockholm

Projektutveckling Kommersiellt inom Skanska Sverige utvecklar och bygger fastigheter såsom kontor, hotell, skolor och äldreboenden, för privata, statliga och kommunala aktörer.


Som Affärsutvecklare hos oss får du vara del av ett professionellt team och ansvara för att utveckla kommersiella fastighetsprojekt i Stockholm och Mälardalen.

Vi ser möjligheter

Skanska utvecklar samhället genom stora investeringar och långsiktigt arbete och som en del av vårt projektutvecklingsteam har du möjlighet att göra ett verkligt avtryck! Som affärsutvecklare ansvarar du för att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter. Tjänsten är placerad i Stockholm, ev. kan annan placeringsort diskuteras. 

Etik- och hållbarhetsfrågor ligger högt på agendan 

Vi på Skanska har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor och vi ser att det också blir allt viktigare för våra kunder. Som affärsutvecklare är det viktigt att vara engagerad i den långsiktiga utvecklingen för fastighetsbranschen. Vi vill förstå våra kunder och hjälpa dem att ni sina mål. 

Någon ”vanlig dag på jobbet” finns knappast… 
… men några exempel på arbetsuppgifter kan vara: 

• Kontakt och möten med ditt nätverk bl.a. bestående av kommunrepresentanter, politiker, fastighetsägare och investerare 
• Framtagning och förhandling av avtal, hyreskontrakt och andra handlingar 
• Bransch- och omvärldsbevakning 
• Proaktivt uppsökande av affärsmöjligheter 
• Upprättande av fastighets- och avkastningskalkyler 

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från motsvarande arbete inom fastighetsbranschen. Du har ett brett kontaktnät i Stockholm och har framgång i sociala sammanhang. Dina personliga egenskaper är nyckeln till att du lyckas i rollen.


Vill du bli en del av vårt team? 

 

Skicka din ansökan redan nu eller senast den 30 september. Har du några frågor? Kontakta Affärsutvecklingschef Johan Sahlberg, 010-4490647. 
Välkommen med din ansökan!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är 
du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Affärsutvecklare Projektutveckling Kommersiellt - Stockholm