Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL)

Skolsköterska

Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket, SSHL, är en internatskola som drivs i stiftelseform via Sigtuna Skolstiftelse, och vars rötter sträcker sig tillbaka till 1920- talet. Skolan har idag ca 700 elever; elever som bor på skolan, internatelever, samt elever som bor hemma och kommer från närliggande orter, dagelever. Skolan bedriver undervisning på såväl svenska som internationella studieprogram; grundskola åk 7-9, gymnasium samt IB-programmen MYP och Diploma. Detta innebär att skolan bär både en svensk och internationell kultur. På skolan finns det i dagsläget elever från ca 45 olika länder.

 

Vi söker nu en skolsköterska på 100%. Som skolsköterska kommer du att arbeta i ett team med skolkurator, skolpsykolog och specialpedagoger m.fl.

 

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat hälsoundersökningar, medicinska bedömningar samt vaccinationer. Du deltar regelbundet i skolans EHT möten. Du har öppen mottagning och ska vid behov erbjuda elever enklare sjukvårdsinsatser.

 

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning. Du har mycket god kommunikationsförmåga samt flytande svenska och engelska.

 

Det är en merit om du arbetat i en internationell miljö tidigare. Erfarenhet från skolhälsovård eller arbete med ungdomar är ett krav. Vi arbetar och dokumenterar i PMO datajournalsystem. Datavana krävs.

 

Som person är du stresstålig, flexibel och strukturerad. Du har lätt att skapa relationer med människor och är serviceinriktad. Du trivs med ansvar och har en lösningsorienterad syn samt har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Vidare är du handlingskraftig med sunt förnuft och stämmer av med dina närmaste chefer vid viktigare beslut. Du har en förmåga att tänka analytiskt och kvalitet är viktigt för dig.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och innan anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. 

 

Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningstiden, sista ansökningsdag är den 15 maj 2019. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.


Ansökan skickas till HR-ansvarig pernilla.kleiner@sshl.se. Märk ansökan med ”Skolsköterska”.

 

För frågor angående tjänsten, vänligen kontakta:
Jessica Duran, Biträdande rektor och verksamhetschef för elevhälsan, 08-592 571 00, jessica.duran@sshl.se

 

Facklig representant:
Anna Berg von Linde, LR, anna.bergvonlinde@sshl.se


Ola Olsson, Vision, ola.olsson@sshl.se

 

Gå gärna in på vår hemsida: www.sshl.se

 

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Sista ansökningsdag : 15 maj . Arbetsort : Sigtuna . Publicerat : 16 april

Kategorier : Sjuksköterska Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL)

Alla jobb hos Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL)

Liknande jobb Skolsköterska