Sigma 1 st lediga jobb hos Sigma

Alla jobb hos Sigma

Visar annonser 1 till 1


1
Tillbaka till första sidan

Välkommen till Sigma

Sigma är mer än en arbetsplats: vi tror på att ge näring åt den inre elden och på värdet av att veta varför vi gör det vi gör. Alla behöver ett syfte och en drivande kraft. För oss kommer denna inre eld ur en uttalad utmaning: finns det en smartare lösning så hittar vi den.

Huvudlinjen är en karriär antingen som specialist inom ett teknikområde eller som ledare: allt från projektledning till rollen som chef på olika nivåer. Och så har vi ett särskilt gott öga till dig som är född till entreprenör. Tack och lov behöver du inte bestämma dig från början. Sigma är tillräckligt stort och mångfasetterat också för dig som vill byta inriktning under din karriär.

Många vägar till toppen

Naturligtvis gäller de smarta lösningarna också medarbetarnas möjligheter att göra karriär, och tack vare Sigmas storlek och mångsidighet kan vi erbjuda många olika karriärvägar. I väldigt stor utsträckning är det upp till dig själv. Vill du så finns det gott om plats att växa här.

Eftersom medarbetarnas kompetens, erfarenhet och förmåga att samarbeta med kunderna är helt avgörande för vårt resultat är det en självklar strategi att se till att vi trivs och utvecklas här. Ett liv i balans, där både jobbet och fritiden ger glädje och energi, skapar förutsättningar för en givande och långvarig relation mellan företaget och medarbetarna.

Stimulerande och utmanande kunduppdrag spelar en stor roll och genom att kundportföljen innehåller många av Sveriges största exportföretag finns det möjligheter att byta bostadsort, tillfälligt eller permanent, inom landet eller utomlands.

Kompetens – och utveckling

Akademisk utbildning eller motsvarande är ett grundkrav när vi rekryterar, men social kompetens är viktigare och din förmåga att dela med dig av dina kunskaper till både kolleger och kunder. Det är ju det som är avgörande. Kompetensutveckling pågår hela tiden, dels i form av utbildning, dels genom att arbeta med lärorika och spännande kunduppdrag. Vi arrangerar även kompetensdagar, där vi utbyter och delar kompetens och erfarenheter med varandra.

Ett komplett paket

Förutom utvecklande arbetsuppgifter och kontinuerlig utveckling erbjuder vi flextid och möjliggör arbete hemifrån när det kan bidra till att göra vardagen enklare. Beroende på anställningstid ger vi också föräldraersättning med uppfyllnad av lönen under flera månader. Sociala aktiviteter, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och regelbundna hälsokontroller är några andra inslag i det kompletta paketet för våra medarbetare.

Välkommen till ett smartare företag

Sigma är en unik arbetsplats med ett unikt erbjudande till kunderna: det finns alltid en smartare lösning, och vi på Sigma är bättre än någon annan på att förverkliga den. Därför behöver vi fler duktiga, kreativa och orädda konsulter som är beredda att omvärdera gamla sanningar – och som förstår sambandet mellan nyskapandet och kundernas affärsnytta. För rätt person är möjligheterna att växa oändliga hos oss på Sigma.

Välkommen.