Östersunds kommun

Undersköterska till Barkvägens korttidsboende

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vikariat t.o.m 190331 på 75% med eventuell möjlighet till förlängning.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att ansöka.

 

Barkvägen är ett korttidsboende beläget i Torvalla centrum. Boendet har 15 platser och bebos av människor med olika behov av vård och omsorg under kortare eller längre perioder i väntan på att kunna återgå hem eller till annan boendeform. Vi jobbar med Individens Behov i Centrum som röd tråd i hela vår verksamhet baserad på en uttalad värdegrund.

 

Som medarbetare hos oss har du möjlighet att påverka när du arbetar då vi kör behovsschema som görs för fem veckor i taget. Vi är ett glatt arbetslag som nu bygger en arbetsgrupp där olikheter blir styrkor.

 

Arbetsuppgifter

 

Som undersköterska arbetar Du med personlig omvårdnad och service och skapar trygghet och trivsel för dem vi är till för. Delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal ser Du som en nödvändig och välkommen kompetensutveckling som du känner dig trygg inför.

 

I arbetet ingår att aktivt ha ögon för rehabilitering i syfte att stärka individen att gå vidare med bästa möjliga förutsättningar. Hos oss ligger utmaningen i att på kort tid göra stor skillnad för självförverkligandet varför det krävs en proaktiv inställning till rehabilitering. Det är avgörande i en verksamhet med relativt snabb omloppstid att kunna skapa förtroende och att ha fingertoppskänsla för individens behov, sett med individens ögon.

 

Kvalifikationer

 

Vi ser att Du har ett stort intresse för vård och omsorg till äldre, är drivande i att se helhet och möjligheter. Du vill verkligen skapa de bästa förutsättningar för en god och trygg omvårdnad för våra boende och har fantasi nog att vara bollplank på rätt nivå för att entusiasmera till träning och självförverkligende så långt det är möjligt.

 

Givetvis är du utbildad undersköterska med 1350 godkända studiepoäng.

 

Du har erfarenhet av vård inom olika områden, gärna erfarenhet av korttidsplatser. Du har dessutom ett stort intresse av att arbeta med människor, är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och är flexibel både vad gäller arbetsuppgifter och arbetsbelastning.

 

Du har stor livserfarenhet och är rutinerad såtillvida att du lärt dig förvänta det oväntade och har god förmåga till mänsklig träffsäkerhet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och praktisk konkret erfarenhet av sond, rikning och medicingivning (insulin, fragmin etc är nödvändigt att få) är ett krav.

 

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Erfarenhet av dokumentationssystemet procapita är meriterande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Lotta Tell enhetschef 063-14 46 29

Örjan Andersson, facklig representant, 063-14 42 83

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag 2018-10-29

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 oktober . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska till Barkvägens korttidsboende