Östersunds kommun

Specialpedagog Odensalaskolan

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Tillsvidare 100%. Tillträde enligt överenskommelse

 

Odensalaskolan söker en specialpedaog till årkurserna F-6. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Odensalaskolans grundskola är en F-9 skola med ca: 670 elever och 75 medarbetare.

 

Åk F-6 är två paralleller och åk 7-9 är fyra paralleller, totalt är det 25 klasser samt fritidsverksamhet.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en specialpedagog där tonvikten på arbetet kommer att ligga på konsultation mot pedagoger eller mot elever/elevgrupper. Vidare kommer arbetet präglas av att utveckla verksamheten mot tillgängliga lärmiljöer. Du ingår i en arbetsgrupp bestående av specialpedagoger och speciallärare.

 

Kvalifikationer

Specialpedagogutbildning och erfanrenhet av yngre elever är meriterande.

God IT-vana och gärna erfarenhet av att jobba med web- och IT-baserade verktyg.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intervjuer sker löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

biträdande rektor

Mårten Skalberg

facklig representant

Johanna Sterner

 

Sista ansökningsdag

2023-10-08

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 oktober . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 19 september

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Specialpedagog Odensalaskolan