Skanska

Arbetsledare Väg och Anläggning - Stockholm

Vill du vara med och leda Stockholms mest spännande och utmanande byggprojekt?

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.

Nu behöver vi förstärka vår bemanning och söker en erfaren arbetsledare till ett av markdistrikten i Stockholm.

Vill du tillhöra ett lag där vi bryr oss om varandra?

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag. Du ansvarar även för att upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och du ser till att dessa utförs säkert och så effektivt som möjligt. I ditt arbete har du täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer. Markdistriktet har ca 40 anställda och har hand om externa så väl som interna projekt.

Gillar du omväxling och lösa problem?

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda produktionsteamet till hög produktivitet och kvalitet. Du har mångårig erfarenhet inom branschen, en stor produktionskunskap och som person är du trygg, tydlig och strukturerad. Vidare är du en person som ser möjligheter och är inriktad på att finna de rätta lösningarna i projekten och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Framförallt är det viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan att se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare. En bakgrund som yrkesarbetare är meriterande då rollen kräver god teknisk kunskap. Skanska strävar efter ökad mångfald och välkomnar kvinnor och personer med annan etisk bakgrund.

Ansök redan idag

Eller senast den 20 oktober 2019 genom att registrera ditt CV och personliga brev via länken. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Garpsäter, distriktschef: 010-448 71 59 eller Annelie Collborg, Rekryteringsspecialist: 010-449 90 10.

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Väg och Anläggning - Stockholm