Östersunds kommun

Musiklärare/pedagoger

Vill du bli vår nya medarbetare? Hos oss har de estetiska ämnena hög status och vi strävar efter kompetens och engagemang. Vi bedriver verksamhet både på skolorna runt om i kommunen under dagtid och i våra egna lokaler på eftermiddagar och kvällar. Vi är en frivillig verksamhet med lust och lärande i fokus.

Till hösten söker vi lärare/pedagoger i nedanstående ämnen och med anställning, om ej annat framgår, from 2019-08-15 till och med 2019-12-21 med eventuell möjlighet till förlängning:


- El Sistema, 50-100% med kompetens inom musik (främst stråk-eller blåsinstrument) och/eller andra estetiska ämnen.

 
- Piano 60-100%. Om du kan undervisa i fler instrument/sång eller annat estetiskt uttrycksmedel är det meriterande.


- Gitarrgrupp 50-100% vikariat för föräldraledighet. Om du kan undervisa i fler instrument/sång eller annat estetiskt uttrycksmedel är det meriterande. 2019-08-15 till och med 2019-12-21 med möjlighet till eventuell förlängning även under vårterminen.


- Tvärflöjt, vikariat för föräldraledighet cirka 60% 2019-08-15 till och med 2020-06-20


- Digital musikproduktion, rock- och popensemble samt öppna workshops 50-100% Projektanställning 2019-08-15 till och med 2020-06-20 under förutsättning att utvecklingsmedel som kommer ansökas om, erhålls.


- Saxofon 50%.

I tjänsterna ingår att undervisa barn och ungdomar i grupp samt att arbeta ämnesövergripande med ensembler och grupper. I arbetsuppgifterna ingår också att genomföra konserter/föreställningar och arbeta i andra gemensamma projekt. En del av tjänsten kommer att tillägnas gruppundervisning, till exempel grundkurs eller El Sistema och liknande.

 


Kvalifikationer

Musiklärarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Meriterande att inneha lärarlegitimation. Körkort B är ett krav.

Vi önskar att du har god digital kompetens, erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, gärna inom skola och/eller kulturskola samt goda musikaliska och/eller andra estetiska erfarenheter. Du ska ha insikt om barns olika behov och stor pedagogisk kompetens. Arbetet sker ofta tillsammans med andra och därför krävs även samarbetsförmåga vilket också är viktigt för att kunna möta vårdnadshavare, kollegor och andra medarbetare inom kommunen. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Kulturskolan är i ett utvecklingsskede och du som blivande medarbetare behöver välkomna förändringar och vara positiv till att prova nya metoder för att bland annat nå fler och nya barn och ungdomar till Kulturskolan.

Vi söker dig som är nyfiken, lärande, prestigelös och reflekterande. Du strukturerar och prioriterar ditt arbete effektivt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, trivs bra att arbeta enskilt och i projekt med andra. 

Vi ser fram emot din ansökan!

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 


Kontaktpersoner

Frida Landgren kulturskolechef 072-549 56 36

Fackliga representanter Lärarförbundet

Marianne Nilsson 072-218 83 61

Bo Öberg 072-548 79 94

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 


Sista ansökningsdag

2019-05-30

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 16 maj

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Musiklärare/pedagoger