Jurek

Bolagsekonom till konsultuppdrag i Västberga

Arbetsbeskrivning:

Vår kund söker nu en erfaren konsult för ett uppdrag under pågående rekrytering. Du kommer ansvara för den löpande redovisning, skatt- och momsrapportering, årsbokslut samt kvalitetssäkra reskontra. Du kommer även vara involverad i koncernredovisning samt eventuella bolagsförvärv. Du rapporterar till redovisningschef och ingår i ett team på 6 personer.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Årsbokslut

• Månadsbokslut

• Årsredovisning

• Myndighetsrapportering

• Ad hoc

 

Vem är du?

Vi söker dig som som har en gedigen erfarenhet från redovisning och vi kommer se det som meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen. Du är självständig i årsbokslut samt årsredovisning och vi ser gärna att du har jobbat i Visma 2000. Som person är du prestigelös, hjälpsam och kommunikativ. Du trivs i att jobba både självständigt och i grupp samt att du självständigt kan driva redovisningsprocessen.

 

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa 3-4 månader och med goda chanser till förlängning. För rätt person kan det finnas chans till förlängning eller att bli anställd hos kunden. Tjänsten är förlagd på kundens kontor i Västberga, men under rådande omständigheter sker stor del av arbetet på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Bolagsekonom till konsultuppdrag i Västberga