Jurek

HR-business partner sökes till statlig verksamhet

Nu söker vi en HRBP som ska det övergripande HR-ansvaret för en hel avdelning hos kund vars verksamhet präglas av flygtrafikledning - en verksamhet med komplex teknik och hög förändringstakt.

 

 

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att stötta organisationens chefer med operativa insatser främst vad gäller avdelningen Operations och som en del av organisationens HR-funktion kommer du också att delta i den övergripande HR-utvecklingen. I din vardag har du stöd av specialister inom HR och övriga HRPB. Vi tror att rollen passar dig som arbetat några år och trivs med operativ HR.

 

 

Vem är du?

• Akademisk examen inom HR, beteendevetenskap eller liknade. Fem års erfarenhet av brett, operativt personalarbete.

• Erfarenhet av ledningsarbete, du bör ha suttit i en ledningsgrupp och därmed arbetat nära verksamhet/affär.

• Erfarenhet av förändringsarbete och omställning, erfarenhet av fackliga relationer och kunskaper i arbetsrätt

• Du har en allmänt hög IT-mognad samt behärskar svenska och engelska obehindrat.

 

Vi ser gärna att du kommer från en teknikintensiv verksamhet och det är meriterande med en kombination av privat och statlig bakgrund. Du har hög initiativförmåga, är analytisk och har integritet och samarbetsförmåga. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget förväntas börjar i mars 2021 och löper i nio (9) månader med eventuell förlängning på tre månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR-business partner sökes till statlig verksamhet