Östersunds kommun

Lärare, moderna språk, Spanska 20%

Till att börja med en visstidsanställning VT 2023.

 

Östersunds kommun har mer än 5600 anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål, att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Arbetsuppgifter

För att komma närmare målet en likvärdig skola satsar Barn- och utbildningsförvaltningen på fjärrundervisning i moderna språk. Fjärrundervisning innebär att lärare och elever är placerade på sina skolor men arbetar i samtid via IKT med fjärrundervisning som metod. Arbetet kommer att gälla årskurs 6 mot 2 skolor. Efter terminens slut utvärderas arbetet. Ambitionen är att fjärrundervisningen ska bli en självklar utveckling och del av undervisningmetoderna och komma att utökas framåt i tiden.

 

Kunskap om hur man bedriver fjärrundervisning finns på enheten Modersmål som har lång praktisk erfarenhet av och god teoretisk kunskap om lärandemetoden fjärrundervisning sedan sju år tillbaka. Enheten kommer att finnas med som stöd i arbetet under hela terminen. Givetvis kommer också goda samarbetsmöjligheter finnas mellan elevers skolor och fjärrlärare.

 

Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningsperioden

 

Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig att redan nu söka utdrag från belastningsregistret - skola/barnomsorg (www.polisen.se).

 

Kvalifikationer

Vi söker lärare med lärarexamen i ämnet spanska samt lärarlegitimation.

 

Det är viktigt att du bifogar CV och personligt brev i din ansökan, annars är ansökan inte att betrakta som komplett. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

samordnare

Brygida Golebiowska

076-1282786

enhetschef

Kerstin Engström

063-14 43 39

 

Sista ansökningsdag

2022-11-28

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 1 november

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare, moderna språk, Spanska 20%