Jurek

Interim ekonomiansvarig till förvaltning i söderort

Nu söker vi en interim ekonomiansvarig till kommun i söderort, med start omgående och löper att par månader.

 

 

Arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig kommer du arbeta på en förvaltning inom kultur och fritidsfrågor kommer du att ansvara för förvaltningens ekonomi- och verksamhetsstyrning samt internkontroll inom ekonomiområdet. Arbetet bedrivs i nära samarbete med förvaltningens controller och utvecklingsledare samt med kommunens centrala ekonomiavdelning.

 

Rollen innebär att stödja verksamheterna i ekonomiska frågor och vara en operativ resurs i ekonomiska analyser och utredningar. Du arbetar med budget- och prognosarbete, uppföljning, redovisning, internkontroll, årsredovisning och delårsrapporter, arbetet utförs i nära samarbete med förvaltningsledningen och förvaltningens verksamheter. I rollen ingår det även att arbeta kontinuerligt med att utveckla, effektivisera och kvalitetssäkra förvaltningens ekonomifunktion. Du rapporter till stabs- och utvecklingschefen och är adjungerad i förvaltningens ledningsgrupp

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk ekonomiutbildning, gärna civilekonom, med gedigen erfarenhet av redovisning samt arbetat med kvalificerat, brett ekonomiarbete innefattande bokslut samt budget- och prognosarbete. Du har erfarenhet från offentlig sektor, helst kommunal verksamhet. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, behärskar Officepaketet, särskilt i Excel, och har gedigen erfarenhet av arbete i Agresso.

 

Kultur- och fritidsförvaltningen är en förvaltning med många anläggningar och lokaler, erfarenhet från ekonomisk hantering av stora anläggningar, lokaler och investeringar är därmed mycket meriterande.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du positiv, analytisk, strukturerad och noggrann vilket också präglar ditt arbetssätt. Du ser vikten av att koppla samman ekonomi med verksamhet och har förmågan att på ett pedagogiskt sätt förklara det komplexa så att det blir begripligt och enkelt för andra.

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund med start omgående, och löper att par månader. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim ekonomiansvarig till förvaltning i söderort