Östersunds kommun

Lärare i fritidshemmet/fritidspedagog

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde 2020-01-07 eller enligt överenskommelse

 

Norra skolan, F-6, fritidshem och fritidsklubb, ligger i centrala Östersund. Skolan har ca 255 elever och 35 personal. Vi erbjuder elever en utbildning av bästa kvalité, utifrån ett kontinuerligt systematiskt kvalitetsarbete.

 

 

Arbetsuppgifter

Fritidspedagogens uppdrag följer läroplanens intentioner och mål för verksamheten. Det innebär ansvar för att planera, genomföra, följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten. Du kommer att ingå i ett arbetslag med fritidspedagoger, lärare och lärarassistenter. Skolan har en tydlig arbetsplan, som formulerar en samsyn av överenskommelser, utifrån läroplanen/skollagen och kommunens styrdokument. Du kommer att ha ditt huvudansvar för fritidsverksamheten men även arbeta som ämnesansvarig och/eller resurs i skolan.

 

 

Kvalifikationer

För tjänsten krävs adekvat utbildning och/eller erfarenhet som bedöms lämplig

 

Du ska vara väl förtrogen med skolans styrdokument och givetvis kunna omsätta den i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har en god förmåga att samarbeta. Du har även en mycket god förmåga att skapa förtroendefulla relationer i kombination med ett professionellt bemötande

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Lena Medin rektor 070-2891729

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-12-18

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 2 december

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshemmet/fritidspedagog