Jurek

Junior bolagsjurist till Hoist Finance

Hoist Finance är ett kreditmarknadsbolag som investerar i och förvaltar förfallna lån. Vi finns på 13 marknader i Europa och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm. Vi söker nu en junior bolagsjurist som vill bli en del av vårt internationella och ovanligt trevliga juristteam!

 

Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du att arbeta med bland annat:

• Bolagsrätt

• M&A och transaktioner

• Bankrätt

• Kommersiella avtal inklusive IT-avtal

• Börsrätt

• Informationsgivningsfrågor

 

Du kommer att arbeta brett med juridik i en internationell och dynamisk organisation inom finansbranschen. I juristteamet på Hoist Finance finns en bred erfarenhet av rättsområden som är relevanta för vår verksamhet. Som en del av teamet har du tillgång till stöd och hjälp från hela funktionen. Du rapporterar till bolagets chefsjurist.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen och ca 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från affärsjuridisk advokatbyrå. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med transaktioner, aktiemarknadsrätt och bolag inom den finansiella sektorn.

 

Som person är det viktigt att du är positiv och prestigelös samt att du tycker om att bygga relationer. På Hoist Finance, och inte minst inom juristavdelningen, är vi måna om vår goda stämning och principen om högt i tak. Du bör vidare vara strukturerad, ambitiös och resultatinriktad, samt tycka om att arbeta proaktivt. För att lyckas i rollen behöver du behärska svenska och engelska obehindrat.

 

Du erbjuds

I rollen som bolagsjurist hos oss blir du en del av ett europeiskt juristteam bestående av 16 jurister och en juristassistent. Du kommer att arbeta från huvudkontorets moderna lokaler i centrala Stockholm tillsammans med bolagets chefsjurist och två seniora jurister. Kontoret är vår bas men möjlighet finns att arbeta på distans under en del av din arbetstid.

 

Rollen ger dig goda möjligheter till professionell och personlig utveckling samt chansen att arbeta med flera olika rättsområden tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor. Vi värdesätter vår personal och tillämpar en generös personalpolitik. Balans mellan arbete och fritid är för oss en självklarhet och semestern är inte till för jobb. För oss är det viktigt att du trivs både på jobbet och fritiden!

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan, inkluderande CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg, så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på caroline.lonnbark@jurek.se alternativt 076 002 69 21. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om Hoist Finance

Hoist Finance är en förvaltare specialiserad på förfallna lån. I över 25 år har vi fokuserat på att investera i och förvalta skuldportföljer. Vi är en partner till internationella banker och finansiella institut i hela Europa och förvärvar portföljer av förfallna lån. Vi är också en partner till konsumenter och mindre och medelstora företag som befinner sig i en skuldsituation och skapar långsiktigt hållbara återbetalningsplaner som gör det möjligt för dem att omvandla förfallna skulder till skulder som betalas av. För mer information, vänligen besök hoistfinance.com.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 april

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Junior bolagsjurist till Hoist Finance