Östersunds kommun

Huspool till Miklagård förskola

Nu söker vi på Miklagård förskola en huspoolare. Tjänsten är en särskild visstidsanställning på 80% (ev. 100%) med tillträde 240108 eller enligt överenskommelse.

 

Förskolan ligger i Brunflo ca 20 km från Östersunds centrum. Förskolan har 54 barn på tre avdelningar med åldersblandade grupper.

 

Östersund är staden i Jämtland, med den unika kombinationen av stadens puls och närheten till fjällen. Här är det aldrig långt till jobb, vänner och skola och du behöver inte välja mellan karriär och en aktiv fritid utan hinner lätt med både och. Vi har ett universitet, innovativa företag och forskningsprojekt som gör internationella avtryck. Vi har också ett prisbelönt mathantverk, konst i världsklass, internationella idrottsevenemang, en levande landsbygd och mycket mer. Välkommen!

 

Arbetsuppgifter

Som huspoolare så arbetar du som en vikarie och extra resurs i huset. Det innebär att du ska vara flexibel och kommer att arbeta på alla avdelningarna då du i första hand ska täcka upp för frånvarande personal. Om alla är på plats på förskolan så hjälper du till med praktiska göromål som tex duka, torka bord mm samt att stötta upp i barngruppen.

 

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag dagtid på schema.

 

Kvalifikationer

Vi ser att du har erfarenhet av arbete inom förskola.

Att du är engagerad, flexibel och självgående.

Du har en förmåga och ett mod att ta eget ansvar samt att se möjligheter. Har god samarbetsförmåga med dina kollegor i arbetet med barnen.

Du bidrar själv till god trivsel genom ditt sätt att bemöta barn, kollegor och vårdnadshavare på ett förtroendefullt sätt.

 

Intervjuer sker löpande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Emma Edman rektor 063-143516

Marie Pettersson, Sveriges lärare 073-0925827

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Emma Edman

063-14 35 16

076-1384196

 

Sista ansökningsdag

2023-12-08

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 17 november

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Huspool till Miklagård förskola