Östersunds kommun

Förskollärare till Skogsgårdens förskola

Förskollärare till Skogsgårdens förskola

Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Månadslön

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

 

Arbetsuppgifter

Pedagogiskt arbete i barngrupp. Vi söker dig som tillsammans med oss vill leda och utveckla vår förskola utifrån förskolans styrdokument. Du vill vara med och skapa och utmanande lärmiljöer för barnen samt utveckla den pedagogiska dokumentationen. Du ska ha lätt för att samarbeta med kollegor, barn och vårdnadshavare. Ett krav är att du är förtrogen med förskolans styrdokument och att du har förmåga att omsätta dem i praktiken. Du kommer att tillsammans med ditt arbetslag ansvara för att planera, genomföra, dokumentera, och analysera arbetet kring barns utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och kollegor.

 

Alla förskolor i Östersunds kommun arbetar för att förskolan ska vara rolig, trygg, lärorik och likvärdig för alla barn. Vi har därför "Framgångsrik undervisning genom lek och samspel" som prioriterat utvecklingsområde och som förskollärare på våra förskolor blir du en viktig del i att driva det utvecklingsarbetet framåt.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Tidigare erfarenhet inom förskolan är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt vana att arbeta med digitala verktyg. Det är även meriterande om du talar fler språk än svenska.

 

Vi söker en pedagog med social kompetens som innehar förmågan att anpassa bemötande och kommunikation till omgivningen. En pedagog som är stabil och trygg med en positiv grundsyn och ett inkluderande förhållningssätt.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstidens gång. Välkommen med din ansökan.

 

Upplysningar

 

chef

Magnus Ekerlid

0732748984

0732748984

 

Sista ansökningsdag

2022-08-21

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 21 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 27 juli

Kategorier : Förskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Förskollärare till Skogsgårdens förskola