Östersunds kommun

Fastighetsskötare

Vi behöver förstärka vår organisation med Fastighetsskötare. Du kommer att ingå i den enhet av Teknisk Förvaltning som heter Fastighet. Vi är 65 anställda och ansvarar för merparten av kommunens fastigheter (ca 450 000 m2). Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete som ger dig utmaningar som utvecklar din kompetens inom många olika områden. Vi har ambitionen att vara en god och intressant arbetsgivare.

 

Vi behöver förstärka organisationen med två tjänster. Den ena tjänsten är en tillsvidare på heltid och den andra ett vikariat på heltid. Ange i din ansökan vilken tjänst du söker. Tillträde sker enligt överenskommelse. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning.

 

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare på Östersunds kommun kommer du att ingå i en grupp bestående av arbetsledare, tekniker och fastighetsskötare som tillsammans ansvarar för driftområdets dagliga drift och skötsel. Som huvudsaklig uppgift kommer du praktisk att ansvara för våra byggnader och dess inre och yttre miljö avseende funktioner, skötsel, felanmälan, felsökning, reparationer och systematiskt brandskydd besiktning av sport hallar samt lekplatser. Du kommer även att vara involverad i att ta fram energibesparingsförslag och du skall vara ett stöd till våra hyresgäster i driftsfrågor. Du är en viktig kugge i att uppnå kommunens miljömål och medverka i att utveckla och optimera våra anläggningar, arbetssätt och rutiner så att det leder till en effektiv förvaltning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har erfarenhet av arbete med fastighetsdrift, energi i fastigheter och markskötsel. Du har utbildning som drifttekniker, fastighetstekniker, Fastighetsskötare, energitekniker ex. Energiprogrammet, drift och underhållslinjen eller likvärdig inriktning. Meriterande är utbildning och certifikat för t.ex. ställningsbyggande, skylift, badvatten och taktsäkerhet, besiktning av lekplatser samt sporthallar. B-körkort erfordras gärna med utökad B-behörig (för släp). Du ska ha god datavana och lätt för att utrycka dig på svenska i tal och skrift.

 

Som Fastighetsskötare kommer du att vara Östersunds ansikte utåt och det är därför viktigt att du som person har en god social kompetens och är lyhörd mot både kunder och kollegor samt förstår vikten vid att vara en serviceinriktad lagspelare som hjälper till där det behövs. Vidare är det viktigt att du är självgående, villig att lära nytt och trivs med att ha ett stort eget ansvar för arbetet du utför. Du har förmåga att arbeta med flera saker parallellt samt är öppen för förändringar och ser möjligheter där andra ser hinder. I ditt arbete är du noggrann i utförandet och prestigelös i ditt förhållningssätt.?

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-31, vi kan komma att behandla ansökningar löpande.

 

Upplysningar

 

enhetschef

Mattias Söderberg

063-14 30 28

facklig representant Kommunal

Nils-Olov Håkansson

070-319 90 78

070-319 90 78

 

Sista ansökningsdag

2024-04-30

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 12 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Fastighetsskötare