Jurek

Ekonomiassistent till Lindskog Malmström Advokatbyrå

Vi söker nu en engagerad och noggrann ekonomiassistent, med huvudansvar för fakturering, till en välrenommerad advokatbyrå med centralt beläget kontor vid Norrmalmstorg.

 

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos Lindskog Malmström blir du en viktig del av vårt ekonomiteam där ditt huvudsakliga ansvarsområde blir fakturering och påminnelsehantering. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

 

• Förberedelse och framtagning av fakturaunderlag

• Kundfakturering

• Påminnelse- och dokumenthantering

• Stöttning i övrig löpande bokföring

 

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med kundreskontra och fakturering. För att trivas i den här rollen bör du vara engagerad, noggrann och prestigelös. Vi ser att du är van vid att jobba mot en rad olika intressenter och trivs med självständigt arbete. Erfarenhet från liknande arbete på en advokatbyrå är meriterande men inget krav. Du är en van användare av Officepaketet och du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en välkomnande och inkluderande miljö där din kompetens och ambition tas tillvara på bästa sätt och där du får möjlighet att möta många inspirerande människor. Lindskog Malmström Advokatbyrå sitter i attraktiva lokaler vid Norrmalmstorg och erbjuder ett öppet klimat där du kommer att bli en del av ett härligt ekonomiteam och rapportera till ekonomichefen.

 

I den här processen samarbetar Lindskog Malmström med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Lindskog Malmström advokatbyrå

Lindskog Malmström Advokatbyrå erbjuder kvalitativ och engagerad rådgivning inom områdena allmän affärsjuridik, fastighets- och miljörätt, private law, obeståndsrätt samt skatterätt. Byrån har idag ca 45 medarbetare och sitter i centralt belägna lokaler vid Norrmalmstorg i Stockholm (läs gärna mer på www.lmlaw.se).

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till Lindskog Malmström Advokatbyrå