Östersunds kommun

Enhetschef till sektor Måltidsservice, Äldremat

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Måltidsservice söker en enhetschef för äldrematen som har kunskap, vilja och engagemang att tillaga och utveckla måltider till våra äldre gäster.

 

Måltidsservice är en sektor inom Östersunds kommun, Teknisk förvaltning. Vi tillagar frukost, lunch samt mellanmål till förskolor och skolor samt lunch och middag till boende på särskilt boende. Luncher till gymnasiet ingår också i uppdraget. I sektorn ingår drygt 80 kök indelade i sju områden. De tre kök som tjänsten omfattar idag är Sollidenköket och köken på Häradsgården samt Ängegården.

 

 

Arbetsuppgifter

Enhetschefen ansvarar för att tillsammans med medarbetarna bedriva ett systematiskt och kundorienterat utvecklingsarbete kring måltiden så att verksamheten ständigt förbättras och gästnöjdheten ökar. I rollen ligger ett sammanhållet ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Enhetschefen har ansvar för att lagstiftning efterlevs, att fastställda styrdokument följs, att budget hålls och att politiska beslut blir verkställda. Chefsuppdraget baseras på Östersunds Kommuns chefspolicy och måltidsuppdraget på kommunens Kostpolicy. Enhetschef sitter i sektorns ledningsgrupp och förväntas bidra till den övergripande planeringen.

 

 

Kvalifikationer

Du ska ha arbetat som chef med personal- och ekonomiansvar i flera år, vara utbildad kock eller ha utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha flera års erfarenhet från arbete i större kök eller restauranger. Tidigare arbete med mat till äldreboenden och dokumenterat utvecklingsarbete är meriterande.

 

Som person är du engagerad, omtänksam och gillar utveckling. Du tar initiativ, är självgående och sätter igång aktiviteter för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta och jobba lösningsinriktat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, egen modern matglädje inte minst.

 

Goda kunskaper i Egenkontroll är ett krav, erfarenheter av HACCP är meriterande. Du har även goda ITkunskaper där tidigare jobb med kostdataprogram är en fördel. B-körkort är ett krav.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta kan bli aktuellt vid intervju. Intervjuerna kommer primärt att genomföras digitalt via Teams.

 

 

Upplysningar

sektorchef

Anders Burman

073-2754025

 

kökschef

Linnéa Hellström

073-273 24 62

 

facklig representant Vision

nås via ovan angiven chef

 

Sista ansökningsdag

2021-03-05

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 mars . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 16 februari

Kategorier : Chef & Ledning Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Enhetschef till sektor Måltidsservice, Äldremat