Jurek Bemanning

Receptionister och administratörer till konsultuppdrag

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i din karriär och jobba i en ansvarsfull roll där du får ha mycket kontakt och arbeta med bedömningar. Som reklamationsansvarig är du ensam att arbeta med reklamationer i Stockholm och du kommunicerar med kunder på både svenska och engelska. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som löper under 12 månader.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Utreda och handlägga skadeanmälningar och reklamationsärenden
- Ta emot information och se till att den är komplett
- Återkoppla och ha dialog med kunderna gällande beslut

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom kundservice och som nu vill ta nästa steg i karriären. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att hantera reklamationer och tidigare har arbetat serviceinriktat. Det är viktigt att du känner dig bekväm i både svenska och engelska då rollen innebär kommunikation med nationella och internationella kunder. Det är även viktigt att du har systemerfarenhet och har lätt för att sätta dig in i nya system.

Som person söker vi sig som är analytisk och som gillar att arbeta med bedömningar och utredningar. Då rollen sätter prov på noggrannhet är det viktigt att du är strukturerad och ordningsam i ditt arbetssätt. Vidare ska du ha skinn på näsan och trivas med att arbeta serviceinriktat. I rollen kommer du att arbeta självständigt och det är viktigt att du är ansvarsfull samt kan prioritera mellan arbetsuppgifter.

Du erbjuds

Ett utvecklande uppdrag på ett internationellt bolag. I rollen kommer du att vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos vår kund i Upplands Väsby. Du kommer till ett företag med öppet klimat och med trivsam kultur.Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå på heltid under 12 månader. Företaget har 37,5 h veckor och har även flextid. 

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se Vi ar inte emot ansökningar via e-post.

Om oss

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Upplands Väsby
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 mars . Arbetsort : Upplands Väsby

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Receptionister och administratörer till konsultuppdrag