Jurek

Zmarta söker jurist inom dataskydd och compliance

Zmarta – en fristående jämförelseplattform som erbjuder flera olika tjänster inom privatekonomi - söker nu en jurist med inriktning mot dataskydd och compliance! Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med dataskyddsfrågor och vill vara med och påverka ett snabbfotat och innovativt bolag inom Fintech-branschen som gör allt vi kan för att våra kunder ska få en bättre privatekonomi? I sådant fall är detta rollen för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som jurist med inriktning mot dataskydd och compliance på Zmarta kommer du att arbeta proaktivt för att stötta hela Zmarta Group med att säkerställa att bolagens affärsverksamheter bedrivs enligt tillämpliga lagar, förordningar och gällande föreskrifter. Du arbetar framför allt med dataskyddsfrågor men hanterar även frågeställningar kring finansiella regelverk, AML och konsumenträtt. Du kommer att arbeta i en bred roll och bland annat identifiera, utvärdera, kontrollera och internt rapportera legala risker. Du upprättar, förhandlar och granskar personuppgiftsbiträdesavtal och tillhandahåller rådgivning inom dataskydd- och compliance relaterade frågor till koncernledning, bolagsledningar och medarbetare inom Zmarta Group. Du supporterar även ledning och VD i fråga om god intern styrning och kontroll och tar fram och uppdaterar interna styrdokument.

 

Arbetet kommer att ske självständigt, i grupp och i projekt. I uppdraget ingår att inneha rollerna som Zmarta Groups DPO, Compliance Officer, Centralt funktionsansvarig (AML) samt Klagomålsansvarig. Du arbetar på Zmartas kontor i centrala Stockholm och ingår i Zmartas Legal- & Complianceavdelning bestående av tre andra kollegor. I denna roll rapporterar du till Zmarta Groups General Counsel.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat ca 2 - 5 år med dataskyddsfrågor på advokatbyrå eller bolag. Har du även erfarenhet av att arbeta med regelverk och affärsverksamhet inom bank, finans- eller försäkringsbolag är det meriterande. Du är en person med stort eget driv som är bra på att hitta pragmatiska lösningar och självständigt kan driva och leda projekt. Du har god kommunikativ förmåga som hjälper dig att skapa positiva relationer både internt och externt samt att föra fram ditt budskap på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du har vidare lätt för att förstå regelverk, även från övriga nordiska länder och på EU-nivå. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav.

 

Din nyfikenhet och ditt intresse av affären är en viktig framgångsfaktor. Du har en stark ryggrad och är trygg i din roll samtidigt som detta balanseras med ödmjukhet och en förmåga att kompromissa i olika sammanhang. Du behöver på ett förtroendeingivande sätt kunna samarbeta med alla delar och nivåer av vår organisation. Som DPO kommer du att arbeta i nära samarbete med vår IT-avdelning och vi tror att ett intresse av IT är viktigt för att lyckas i rollen.

 

 

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en central och viktig roll på ett snabbfotat och innovativt bolag inom Fintech-branschen. Vi är inne i en stark tillväxtfas med många spännande initiativ för att stärka vår produktportfölj och säkerställa vår plats som marknadsledande inom privatekonomiska jämförelsetjänster i Norden. I denna roll arbetar du nära affärsverksamheten och får goda möjligheter till utveckling. Du kommer till en verksamhet med högt tempo och flexibelt arbetsklimat, vi sätter stort värde vid att göra skillnad för våra kunder och värdesätter att våra medarbetare trivs och har roligt tillsammans på jobbet.

 

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Zmarta med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Zmarta är en fristående jämförelsetjänst som erbjuder flera olika tjänster inom privatekonomi. Vi som ligger bakom Zmarta heter Zmarta Group och har funnits på den svenska marknaden sedan 1999. Zmarta finns förutom i Sverige också i Norge och Finland. På våra kontor i Stockholm, Ängelholm, Jönköping, Oslo och Helsingfors jobbar över 300 medarbetare för att göra kundernas ekonomi smartare.

 

Zmarta Group ägs sedan 2016 av den tyska mediekoncernen Bauer Media Group.

 

På Zmarta vill vi göra det enkelt för våra kunder att ta smarta ekonomiska beslut. Därför erbjuder vi en rad finansiella tjänster för privatlån, bolån, elavtal och försäkringar. De flesta av våra partners är banker, el- och försäkringsbolag. Vår vision är en värld där ingen betalar en krona för mycket.

 

Vi ger våra kunder möjligheten att ta smartare beslut som förbättrar deras privatekonomi. Till våra partners erbjuder vi värdefulla kundinsikter och ett kostnadseffektivt sätt att nå deras målgrupper.

 

Zmarta har ett team med ambitiösa och lojala medarbetare som gör allt de kan för att kunden ska få den bästa lösningen. Vi strävar ständigt efter att förbättra vår verksamhet och arbetar hårt för att bygga en branschledande fintech-plattform så att kunden kan vara säker på att ha tagit det smartaste beslutet för sin ekonomi.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Zmarta söker jurist inom dataskydd och compliance