Jurek

Zacco söker paralegals med placering i Göteborg

Söker du en utvecklande och varierande roll som paralegal på en av Europas ledande IP-byråer? Då är detta intressant för dig!

 

Zacco erbjuder helhetslösningar inom immaterial rätt, även kallat Intellectual Property (IP). Zacco jobbar nära sina kunder för att tillsammans identifiera och definera kundens alla immaterialla tillgångar, skapa en samlad bild över kundens IP portfölj, samt ta fram lämpliga IP strategier. Med sin arbetsmetod, IP360, hjälper Zacco sina kunder att registrera och upprätthålla ensamrätten till traditionella tillgångar så som patent, varumärken och design, samt alternativa tillgångar i form av affärshemligheter, data och domännamn. På så vis hjälper Zacco sina kunder att bibehålla värdet på några av deras mest värdefullaste tillgångar.

 

Zacco söker nu två paralegals inom IP, en med inriktning mot patent och en mot varumärke/design. Båda tjänsterna har placering i Göteborg.

 

Arbetsbeskrivning

Som paralegal arbetar du tätt tillsammans med Zaccos konsulter, jurister och andra paralegals. Dina arbetsuppgifter är varierande och innebär i huvudsak:

 

• Kontakt med kunder, myndigheter samt utländska ombud.

• Läsa och förstå dokument samt skriva rapporter

• Ingivande av varumärkes-, design och patentansökningar

• Besvarande av förelägganden

• Framtagande av offerter

• Undersöka juridiska bestämmelser i Sverige och utlandet

• Hantera och hålla koll på information och frister

 

Vem söker vi?

Zacco söker dig som nyligen tagit paralegalexamen eller liknande och vill ha ett arbete i en miljö med juridisk/teknisk inriktning inom IP. Det är meriterande om du har något års erfarenhet av liknande arbete.

 

För att passa i rollen tror vi att du är noggrann, strukturerad, ansvarstagande och tycker om att lösa problem med nyfikenhet och god samarbetsförmåga. Du är duktig på kommunikation och har hög servicekänsla.

 

Du skriver och talar flytande svenska och engelska.

 

Du erbjuds

På Zacco främjar vi en kultur som kännetecknas av hög kvalitet och prestationsvilja. Vi lägger även stort fokus på det interna samarbetet i hela organisationen. Vi arbetar med företag och kollegor över hela världen, ofta i skräddarsydda team tvärs över våra 30 kontor. Detta för att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Trots att vi är geografiskt utspridda håller vi ett starkt fokus på att arbeta och agera som ett företag: ONE Zacco.

 

Vi erbjuder en spännande och motiverande arbetsmiljö och en ambitiös arbetskultur. Du får möjlighet att arbeta tillsammans med några av branschens mest kompetenta och erfarna specialister inom IP och vi samarbetar för din utveckling.

 

Vi tror på frihet under ansvar och understödjer flexibilitet vad gäller jobbets utförande. Vi uppmuntrar även till kompetensutveckling så att våra anställda kan hålla sig uppdaterade vad gäller förändringar inom branschen och därmed fortsätter att utveckla och fördjupa sina kunskaper.

 

Start

Så snart som möjligt enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka in CV och personligt brev via www.jurek.se. Ange om du är särskilt intresserad av att arbeta inom patent eller varumärke/design. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan direkt. I denna rekryteringsprocess samarbetar Zacco med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på maria.bouvin@jurek.se

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 januari

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Zacco söker paralegals med placering i Göteborg