Jurek

Wiklunds söker Löneadministratör

Vill du arbeta i företag där du kan utvecklas, ta ansvar och med ett trevligt arbetsklimat – läs då vidare.

 

 

Om tjänsten

Wiklunds söker en Löneadministratör som drivs av att ha ett varierande arbete. Du kommer att hantera löneprocessen självständigt med lönehanteringen för ca 240 medarbetare (3 bolag). I arbetet ingår även personaladministration som innebär bl.a. administration av utbildningar, tidssystem och framtagande av statistik. Målet är att tillsammans med HR-chefen (som du rapporterar till) utveckla, digitalisera och förenkla arbetet både för HR & Lönefunktionen, chefer och medarbetare och där du har stor möjlighet att påverka.

 

 

Vem är du?

Som person tar du ansvar för ditt arbete och är noggrann. Du tycker om att strukturera upp där det är oordning och gillar att hitta lösningar på problem. Vi ser även att du är trygg, lojal, kan planera ditt eget arbete och håller satta deadlines. Du är erfaren, social och vet att din kommunikation i både tal och skrift behöver vara anpassad efter person och situation. Du tycker att humor är en viktig del för att skapa en bra arbetsmiljö. Slutligen har du lite skinn på näsan med en touch av ödmjukhet och ser dig själv som en teamplayer.

 

Du har minst 5 års arbetserfarenhet från lönearbetet och har arbetat och känner dig trygg med att jobba med hela löneprocessen självständigt. Vi arbetar i Hogia Lön Plus och stödsystemet TransPA, varpå vi ser det som starkt meriterande om du har kunskaper i dessa system. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt har goda kunskaper i Office-paketet. Du ser digitalisering som en möjliggörare i ditt arbete och har idéer och tankar kring hur det kan förenkla och förbättra både för dig själv och verksamheten.

 

 

Du erbjuds

Du kommer till en platt organisation med korta beslutsvägar, där du får möjligheten att bidra till att utveckla företaget och dig själv ytterligare. Du kommer till ett glatt gäng som drivs av att skapa hållbara logistiklösningar till fastighets- & byggbranschen som förenklar och minskar miljöpåverkan. Kontoret är beläget i trevliga lokaler i Järfälla med möjlighet till parkering.

 

Wiklunds ser det som en självklarhet att ha kollektivavtal med tjänstepension för att skapa trygghet i arbetet och för framtiden. Alla medarbetare erbjuds friskvårdsbidrag, rikskortet, subventionerad sjukvård och förskottsemester.

 

 

Ansökan och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Wiklunds med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se.

 

 

Om företaget

Wiklunds riktar sig mot fastighets- & byggbranschen inom Stockholm-Mälardalen. Wiklunds erbjuder logistiklösningar som skapar mervärden för våra kunder. Med över 60 års erfarenhet är Wiklunds ett välrenommerat tjänsteföretag inom transport-, bygg- och återvinningsbranschen.

 

Företaget har sin huvudverksamhet i Mälardalen med huvudkontor i Järfälla och driftkontor i Uppsala, Bro och Huddinge samt på större byggprojekt inom stor Stockholm och Uppsala. Företaget omsätter ca 360 miljoner och har ca 220 anställda och hanterar årligen över 100 miljoner kilo avfall för återvinning. För mer information om Wiklunds hänvisas till hemsidan www.wiklunds.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 januari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Wiklunds söker Löneadministratör