Jurek

Vill du arbeta med att vägleda företagare hos Almi?

Almi erbjuder lån, riskkapital och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential. Almi AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag och underkoncernen Almi Invest AB. De regionala dotterbolagen ägs till 51 procent av moderbolaget och till 49 procent av regionala ägare och erbjuder lån och affärsutveckling. Almi Invest ägs till 100 procent av moderbolaget och bedriver riskkapitalverksamheten. Almis verksamhet ska utgöra ett komplement till den privata marknaden avseende företags behov av finansiering och affärsutveckling.

 

Arbetsbeskrivning

På Almi kommer du att bli en del av ett engagerat och kompetent team som tillsammans arbetar med att vägleda företagare! Till Almi vänder sig personer som har en spännande affärsidé eller innovation och ni är deras allra första kontakt. Under dagen hanterar du kundinflödet via telefon, chatt, mejl och kontaktformulär – det kan handla om alltifrån att bolla en ny affärsidé till frågor om lån. Du är också den som gör en första bedömning gällande idéerna som kommer in, och som sedan skickar vidare inom Almi eller till andra aktörer.

 

Uppdraget är ett konsultuppdrag om 50% med start så snart vi hittat rätt person! De första 6 månaderna kommer du att vara anställd som konsult, men det finns både chans till förlängning därefter alternativt anställning direkt hos kund.

 

Vem söker vi till denna roliga roll?

Till denna intressanta och utvecklande roll söker vi dig som har ett stort driv och engagemang och lockas av att hjälpa företagare framåt! Kanske studerar du på universitetet just nu och söker det perfekta jobbet parallellt med detta? Det viktigaste är att du har rätt inställning och ett genuint intresse för tjänsten.

 

Vi tror också att du som söker känner dig trygg i att bemöta människor på ett professionellt vis och trivs i en vägledande position. Det är meriterande om du har drivit ett eget företag eller har kompetens inom finansiering, samt om du har pågående eller färdiga studier inom ekonomi. Vidare så ser vi att du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

 

Du erbjuds

Ett spännande jobb där du vägleder och hjälper företagare framåt med deras idéer! Du kommer att sitta på Almis trevliga kontor mitt i centrala Göteborg, där möjlighet till hybridarbete finns. Tjänsten är initialt på 50% men det finns möjlighet till att arbeta mer i perioder. Här får du möjlighet till utveckling hos Sveriges mest aktiva företagsutvecklare!

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före senaste ansökningsdag. Vid frågor går det fint att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Vill du arbeta med att vägleda företagare hos Almi?