Jurek Bemanning

Vi söker Säljchef till vår nya satsning!

Här ges den unika möjligheten att vara med och utveckla ett nytt varumärke som är marknadsledande från start. Som Säljchef kommer du att ansvara för försäljningen i Sverige och leda ett säljteam om 12 personer i tre regioner. 
Resan börjar nu och den här möjligheten vill du inte missa!

Vilka är vi?
Verksamheten är idag ett eget affärsområde, Business Services, inom PwC men kommer att bli ett självständigt bolag med nytt varumärke den 1 juli 2018 med stora tillväxtplaner. Det nya bolaget kommer att fortsätta att erbjuda och utveckla de tjänster vi idag är marknadsledande inom; redovisning, lön, rådgivning och digitala tjänster. Vi kommer även att utveckla verksamheten med nya tjänster och marknader för att hjälpa företagare att driva och utveckla sin verksamhet. I dagsläget är vi 1 100 anställda och vi hjälper 27 000 kunder i hela Sverige.

Arbetsbeskrivning
Till det nya bolaget söker vi nu en driven, målinriktad Säljchef. Du kommer att arbeta med att utveckla och realisera tillväxtpotentialen för Business Services samt vidareutveckla en proaktiv säljmetodik och en relevant säljutbildning.
Som Säljchef får du en betydelsefull roll för det nya bolaget och ansvarar för 12 stycken drivna säljare placerade på 3 olika säljregioner runt om i landet. Du rapporterar till bolagets CEO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

-Personalansvar för 12 säljare i Stockholm, Malmö och Göteborg.
-Driva försäljning bland medarbetare och konsulter.Realisera tillväxtpotentialen för Business Services utifrån marknad och affärsmål.
-Vidareutveckla relevant säljutbildning och säljmetodik för konsulter och rådgivare.
-Skapa en leadsprocess utifrån digitala kanaler tillsammans med CMO.
-Löpande coacha säljare.
-Arbeta operativt med försäljning mot överenskommen säljbudget.
-Nära samarbete med CMO, marknad och kommunikation (konceptutveckling av produkter och förståelse för kunders nya behov och beteenden).

Vem är du?
För att lyckas i denna roll söker vi dig som har dokumenterad erfarenhet av tjänsteförsäljning B2B och har erfarenhet av leda/coacha personal. Du brinner för att skapa resultat, utveckla dig själv och dina medarbetare. Vi ser att du är van att arbeta resultatinriktat och har förmåga att hitta nya säljkanaler och optimera processer.

Förutom relevant erfarenhet så lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du är:

-Positiv, strukturerad och social.
-En naturlig ledare som har en förmåga att entusiasmera och inspirera andra.
-Pedagogisk med en god kommunikationsförmåga.
-En stor portion ödmjukhet, prestigelöshet och en nyfikenhet.

Du erbjuds
Du kommer vara med och bygga ett nytt starkt varumärke, vara en del av vårt nya företag med en nybyggarkultur där vi är marknadsledare från dag ett och har fantastiska möjligheter att växa vilket innebär stora möjligheter för dig att utvecklas och vara med och påverka. Kulturen i vår verksamhet kommer att präglas av öppenhet, transparens, där vi har roligt, bryr oss om varandra samt har en strävan efter att tillsammans utveckla vår fina verksamhet. Är du vår nästa kollega har du stora möjligheter till personlig utveckling hos oss!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Stockholm.

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC/Business Services med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Grundström på 0708-95 59 82 eller nina.grundstrom@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Nina Grundström
0708 95 59 82

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Vi söker Säljchef till vår nya satsning!