Jurek Bemanning

Vi söker kandidater med intresse för marknadsföring!

Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av ett varierande arbete med inslag av projektledning, marknadsföring och kreativt skapande? Vi söker nu kandidater med stort intresse för marknad till spännande uppdrag i Göteborgsområdet.

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som arbetat i roller inom marknadsföring; alltifrån marknadsassistent till marknadschef. Oavsett bakgrund eller tidigare kompetens är du varmt välkommen med din ansökan då våra kunders behov varierar, både gällande arbetsbeskrivning och uppdragets utformande. Vem söker vi?
Vi söker dig som är nytänkande kreativ och initiativrik. Du har tidigare erfarenhet av roller inom marknadsföring och vill fortsätta växa och utmanas inom detta område. Du har en förmåga att se detaljer så väl som helheten. Du är lyhörd gentemot både kollegor och kund, men också för marknadens nya trender och snabba svängningar. Vi ser gärna att du är strukturerad i ditt arbetssätt och kan planera och jobba mot givna budgetar. Rollen kräver även att du är kommunikativ och driven samt har förmåga att engagera människor.


Du erbjuds
Vi har ett flertal kunder inom olika branscher och får löpande in spännande uppdrag med varierande arbetsuppgifter och uppdragslängd. Vi är måna om att hjälpa dig hitta din nästa stora karriärmöjlighet och vill alltid säkerhetsställa att du kommer till en arbetsplats som matchar dina önskemål och framtidsvisioner!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Linnea Kjöllerström, linnea.kjollerstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.


Om företaget:
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Linnéa KjöllerströmAnsök nu

Sista ansökningsdag : 1 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 1 april

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Projektledning Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Vi söker kandidater med intresse för marknadsföring!