Jurek Bemanning

Vi söker erfaren jurist till konsultuppdrag

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en erfaren jurist som skall säkerställa relevant legalt stöd till fondens verksamhet och ledning. Rättsområden som hanteras är främst investeringsrelaterade avtal (M&A, riskkapital/infrastruktur/hedgefonder/ISDAs/Repo-avtal/Relaterade skattefrågor etc.), finansiella avtal, IT-avtal och relaterade frågor, offentlig rätt (offentlighets- och sekretessfrågor) och compliance-relaterade frågor.

Vem är du

Du har juristexamen och minst fem års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete  med minst två års erfarenhet från finansiell verksamhet. Du har en bred affärsjuridisk kompetens med en särskild inriktning mot finansiell juridik, fond- och kapitalförvaltning och därmed relaterad juridik. Erfarenhet av kapitalbeskattning och relaterad skatterätt är meriterande. Du är van att arbeta med internationella kontakter och behärskar således såväl svenska som engelska flytande i både tal och skrift. Erfarenhet av myndighetsrelaterad juridik är meriterande. Som jurist är du van att arbeta proaktivt och självständigt och du är duktig på att prioritera. Du har en förmåga att se helheter utan att tappa sinnet för detaljer och du drivs av en nyfikenhet att förstå affären. Som person är du prestigelös, social och du har en mycket god samarbetsgförmåga. Du har lätt att vinna förtroende, du är en problemlösare och du trivs som bäst när du har varierande och utvecklande arbetsuppgifter.

Du erbjuds

Du erbjuds ett spännande och omväxlande arbete under minst ett år med chans till förlängning.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Jurek och uthyrd till kund alternativt att du har ditt egna bolag. Kunden sitter i fräscha lokaler centralt i Stockholm.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval och kallelse till intervjuer sker under augusti månad. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Elvung på telefon +46 700 90 18 85.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Vi söker erfaren jurist till konsultuppdrag