Jurek

Vi söker en riktigt vass supportmedarbetare med teknikintresse!

För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som Technical Support Engineer. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst 6 månader framåt med chans till förlängning. Detta är ett riktigt spännande och roligt uppdrag för dig som vill ta nästa steg i karriären och är både tekniskt kunnig & en stjärna på att ge support!

 

Om rollen:

Du kommer att ansvara för hantering och lösning av garantikrav från kunder. Anställningen inkluderar daglig kommunikation och samarbete med interna kontaktområden, kunder och andra relevanta intressenter så som leverantörer. I ditt dagliga arbete kommer du bland annat:

 

• Vara ansvarig för att granska alla inkommande frågor gällande komponenter, delar och / eller annan utrustning relaterad till produkten

• Undersök alla inkommande förfrågningar och ge en lösning, både oberoende och genom nära samarbete med olika intressenter som är ansvariga för att lösa frågan och de därmed sammanhängande kostnaderna

• Ansvarig för att avgöra om de mottagna fordringarna täcks av de överenskomna garantierna

• Daglig kundinteraktion och kommunikation för att hålla intressenterna uppdaterade och bidra till kundnöjdhet

• Begära och beställ reservdelar relaterade till det tilldelade anspråket samt uppskatta och utvärdera kostnadseffekten

• Hjälp med utvecklingen av garanti- / anspråksprocesser, system, procedurer och aktiviteter

 

 

Vem söker vi till denna roll?

Vi tror att du som söker har en bred teknisk förståelse och har du dessutom arbetat som serviceingenjör eller teknisk support tidigare är detta mycket meriterande. Vi tror att du har vana av att tolka och läsa teknisk dokumentation och har du dessutom gjort detta inom den marinaindustrin är detta mycket meriterande. Arbetet sker på såväl engelska som svenska så det är viktigt att du känner dig helt bekväm i båda språken.

 

Som person är du strukturerad, proaktiv och tycker om att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du är kommunikativ i tal och skrift och tycker om att arbeta i team där du lyckas hantera många uppgifter parallellt. Du tycker om att arbeta i en miljö där du träffar olika människor och kulturer.

 

 

Vi erbjuder!

Ett riktigt roligt uppdrag hos vår kund belägen i Mölndal. Uppdragets omfattning är på 100% och sträcker sig minst 6 månader framåt. Du kommer att vara anställd hos Jurek men arbeta ute hos vår kund.

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag! Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta mig på julia.jarvholm@jurek.se

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 april

Kategorier : Kontor & Administration Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Vi söker en riktigt vass supportmedarbetare med teknikintresse!