Jurek

Vi söker en driven Customer Support Agent till Billogram

På Billogram tycker vi att traditionell fakturering är tråkigt. Det är i grunden ångest på ett papper och fyllt med oro (betalade jag min faktura? Fick vår kund sin faktura?). När det görs fel slösas massor av tid och energi som både avsändare och mottagare kan spendera på annat. Billograms ambition är att både avsändare och mottagare ska få en betalupplevelse som är över förväntan. För att det ska bli verklighet är det upp till oss att komma med smarta lösningar för att tillfredsställa båda parter.

 

Därför letar Billogram nu efter dig som gillar att hjälpa andra, gärna kavlar upp ärmarna och är redo att ta dig en roll i deras Customer Support team med mycket ansvar och utvecklingspotential!

 

 

Arbetsbeskrivning

När du jobbar som Customer Support Agent i Billograms kundtjänst blir du en del av ett litet men ambitiöst team vars absolut viktigaste uppgift är att hjälpa användarna av vår tjänst och deras fakturamottagare. Teamet idag är hängivna till att hjälpa andra och strävar hela tiden efter att utmana gränserna för hur en modern supportfunktion kan se ut!

 

Vi ger support via e-post, chatt, telefon och sociala medier, där vi får in en stor variation frågor och problem. Vissa löses relativt lätt, och andra är av mer komplex natur som kräver samarbete med andra team eller externa samarbetspartners. Utöver att hjälpa våra användare och deras fakturamottagare utför teamet också flera administrativa uppgifter dagligen, såsom hantering av transaktioner på klientmedelskontot och verifiering av företagsinformation för att säkerställa att aktuella lagar och regler efterföljs. Vi arbetar också kontinuerligt med att förbättra vår support och dess processer – där du kommer vara en nyckelspelare.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta inom kundtjänst, gärna med en teknisk produkt och med arbetsuppgifter av administrativ karaktär. Vi tror att du i dina tidigare roller arbetat med förbättrings- och/eller projektarbeten där du varit med och utvecklat din funktion.

 

Som person är du serviceinriktad, driven och initiativtagande. Du är noggrann, trivs med att arbeta administrativt och känner dig bekväm med att arbeta i en mängd olika system. Du är logiskt lagd och greppar snabbt hur olika system och processer hänger ihop med varandra. Vidare är du en stjärna på kommunikation och att förklara även mer komplicerade saker på ett enkelt sätt.

 

Slutligen kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, i båda tal och skrift.

 

 

Vad kan vi erbjuda dig?

På Billogram arbetar du tillsammans med 90+ fantastiska kollegor på ett hemtrevligt kontor i centrala Stockholm. Du blir en del av den varma atmosfär och kultur som vi skapat tillsammans och kommer i din roll ställas inför massor av intressanta utmaningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

 

Vill du bli en del av ett team som alltid strävar efter att leverera exceptionell service och support långt över förväntan? Skicka in din ansökan redan idag!

 

I denna rekrytering samarbetar Billogram med Jurek. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Angeliqa Haapanen och Evelina Thimper på angeliqa.haapanen@jurek.se eller evelina.thimper@jurek.se

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 september

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Vi söker en driven Customer Support Agent till Billogram