Jurek Bemanning

Vi söker en Compliance Officer till Bankgirot

Vill du som ansvarstagande lagspelare vara med att skapa något nytt i en betalmarknad i förändring? Du kommer snabbt att få eget ansvar och du kommer att få en möjlighet att utveckla, påverka och vara en viktig del av Bankgirots förändringsresa.

Om du några års erfarenhet från compliancerelaterat arbete på värdepappersbolag, bank, infrastrukturföretag eller tillsynsmyndighet? Eller kanske från advokatbyrå eller konsultverksamhet? Är du flexibel, självgående, noggrann och lockas av att tolka, tillämpa och omsätta gällande regler i praktiken? Då vill vi gärna träffa dig!

Din roll

Du ansvarar för regelefterlevnaden och stödjer hela verksamheten i regulatoriska frågor avseende Bankgirots tillståndspliktiga verksamhet tillsammans med tre andra kollegor. Du rapporterar direkt till Head of Compliance. Du kommer att arbeta nära verksamheten i framtagandet av nya produkter och tjänster inom betalmarknaden.

Dina arbetsuppgifter innebär bl a:

Riskanalys, granskning, utvärdering och rapporteringAtt löpande rapportera de risker som kan uppkomma till följd av bristande regelefterlevnad, samt hjälpa till att identifiera och bedöma sådana compliancerisker.Att bidra i kvalitetssäkringsprocessen vid implementering av interna regler

Detta är en utåtriktad roll med många interna och externa kontakter.

Vidare håller du interna utbildningar och bidrar till ökad medvetenheten i relevanta regelverk. I arbetet ingår också vidareutveckling av en effektiv intern styrning och kontroll vilket inkluderar arbete med interna styrdokument och att implementera dessa i verksamheten.

Vem är du
För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleexamen inom juridik och/eller ekonomi. Du har även cirka fem års erfarenhet av arbete som Compliance Officer på en bank eller från finansbranschen alternativt tillsynsmyndighet. Som person är du analytisk, lösningsorienterad, flexibel och prestigelös i ditt sätt. Du har hög integritet och är van att arbeta självständigt som en del av ett team. Du är driven, resultatorienterad, nyfiken och intresserad av affären. Vidare är du social, en god kommunikatör och bra på att bygga relationer. Du trivs med att ta ansvar och är bra på att hålla deadlines.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Kontaktytorna för tjänsten är breda och omfattande både inom och utanför koncernen.

Du erbjuds en intressant tjänst i en trivsam, modern och snabbfotad organisation som är under förändring.

Mer information och ansökan

Då tjänsten ska tillsättas snarast möjligt kommer urvalsprocessen att ske fortlöpande. Ansökan emotses därför snarast möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 33 14 40.

Skicka din ansökan snarast via vår hemsida: www.jurek.se

Om Bankgirot
Bankgirot är Sveriges mest erfarna fintech-bolag. Varje dag strömmar 5 miljoner transaktioner eller 60 miljarder kronor genom Bankgirots betalningsinfrastruktur. Våra 270 medarbetare utvecklar system som möjliggör bland annat Swish, Autogiro och elektronisk identifiering. Vi digitaliserar och garanterar den svenska betalmarknaden med tillstånd från Finansinspektionen. www.bankgirot.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Vi söker en Compliance Officer till Bankgirot