Jurek Bemanning

Vi söker efter dig med erfarenhet som ekonomiassistent

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Har du en god känsla för att arbeta med siffror och har minst ett års erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontra? Vi söker nu efter dig som är redo för nya spännande utmaningar. I din roll som ekonomiassistent arbetar du effektivt och serviceinriktat med arbetsuppgifter som:

  • Löpande bokföring
  • Fakturering
  • Avstämningar
  • In- och utbetalningar
  • Inkasso- och påminnelsehantering
  • Tillkommande administrativa arbetsuppgifter

Vi ser gärna att du lätt kan sätta dig in i nya rutiner och trivs med att ha många kontaktytor både internt och externt. Har du dessutom erfarenhet av att vara behjälplig vid bokslut är detta meriterande.

Vem är du?

Vi tror att du har en gymnasie- eller högskoleexamen inom ekonomi eller likvärdig utbildning samt några års erfarenhet av liknande arbete. Du är som person noggrann, social, strukturerad och prestigelös. Du arbetar självgående och trivs samtidigt bra i team. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika affärssystem och vi ser gärna att du besitter goda kunskaper i MS Office.

Du erbjuds

Vi arbetar med spännande uppdrag inom ekonomiområdet och du erbjuds möjligheten att skaffa dig bred erfarenhet och ett utökat kontaktnät. Vi arbetar löpande med att hitta rätt kandidat för rätt uppdrag och gör vårt yttersta för att hitta den perfekta matchningen. För mer information kontakta Talent Manager Tilda Dahlberg på telefon 031-712 83 48 alternativt på tilda.dahlberg@jurek.se

Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post utan du söker via vår hemsida www.jurek.se

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Tilda Dahlberg

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 juli . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Vi söker efter dig med erfarenhet som ekonomiassistent